ŠOKANTNO! Otac male Danke nije bio na poslu kad je dete nestalo, već u Banjskom polju! NEVEROVATNO ŠTA JE KAMERA ZABELEŽILA, SVE SE ODIGRALO U DESET MINUTA! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 27.03.2024 | 22:26


Jasmina stiče da je čudno da se automobil sa kragujevačkim tablicama pojavi u njihovom kraju i to samo nekoliko minuta nakon majke.

Foto: Facebook, Tanjug/MUP
ŠOKANTNO! Otac male Danke nije bio na poslu kad je dete nestalo, već u Banjskom polju! NEVEROVATNO ŠTA JE KAMERA ZABELEŽILA, SVE SE ODIGRALO U DESET MINUTA! (VIDEO)

Jasmina Stojadinović, žena iz Banjskog polja sa čije kuće je skinuta kamera koja je gledala na ulicu u kojoj je nestala dvogodišnja Danka Ilić, ispričala je šokantne detalje koje su vide na snimcima.

 

Žena je tačno, precizirajući čak i vreme, koje je kamera zabeležila, otkrila kretanje male Danke i njene majke, kao i oca, ali i kad je došla policija.

 

Po svoj prilici, danas je na društvenim mrežama, objavljen samo deo snimka koje je zabeležila nadzora kamera, jer Jasmina tvrdi da je lično pregledala ceo snimak koji je policija odnela.

- U 13:10 sati, majka je prošla pored moje kuće u automobilu zajedno sa decom. Samo pet minuta kasnije, iz suprotnog pravca prošao je “punto” sa kragujevačkim tablicama. Par minuta nakon toga, prošao je i Dankin otac, a zatim i policija - priča uznemirena žena za Blic.

Ističe da je čudno da se automobil sa kragujevačkim tablicama pojavi u njihovom kraju i to samo nekoliko minuta nakon majke.

Podsećamo, majka je rekla da je devojčica estala oko 13.45 ispred njihove vikendice u Banjskom polju kada je samo na trenutak okrenula leđa detetu da bi sinu dala vodu. Navodo, u trenutku nestanka, otac je bio u Boru na poslu i krenuo je ka Banjskom polju tek kad mu je ona javila da deteta nema. Dakle, nije mogao biti u 13.15 u Banjskoj polju, ako je dete nestalo u 13.45, a kamera ga je uhvatila ranije.

Ovo je jedna od nelogičnosti kojim se verovatno i policija bavi.

Inače, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon 27 sati detaljne pretrage terena u potrazi za dvogodišnjom Dankom Ilić u prigradskom naselju Banjsko Polje i Brestovačkoj banji, kako je saopšteno, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadašnji rezultati ukazuju da se devojčica ne nalazi na ovom području površine od oko 10 kvadratnih kilometara.

Policija nastavlja intenzivan operativan rad u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom deteta, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Bonus video