SMRT SVUDA OKO JELENE: Suprugu doktorke sa kojom se Marjanovićka dopisivala pucali u potiljak!


IZVOR: Republika - 30.03.2018 | 17:21


Nezir Šišić, taksista koji je ubijen 2005. godine, bio je muž Milane Šišić, doktorke iz Borče sa kojom se Jelena Marjanović dopisivala neposredno pred svoju smrt.

Foto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam

Nesrećna pevačica

Milana Šišić, doktorka iz Borče kojoj je prijateljica, pevačica Jelena Marjanović, poslala poslednji SMS nekoliko minuta pre nego što je ubijena na nasipu u Crvenki, supruga je taksiste Nezira Šišića (46), koji je brutalno likvidiran 2005. godine.

Za ubistvo taksiste osuđena je Olivera Krsmanić (33). Prvo je dobila najdužu kaznu, na 40 godina, a potom joj je Apelacioni sud smanjio na 15.

Jelena i Milana, podsetimo, razmenile su SMS poruke 2. aprila 2016. u 16.43, nekoliko minuta pre nego što je pevačica ubijena. Da bi pročitala poruku, a potom i odgovorila na nju, Jelena je zastala i ubica ju je tada sustigao na stazi kojom je trčala. Istražitelji ne isključuju mogućnost da je Zoran Marjanović krenuo za suprugom Jelenom čim se popela na nasip, kao i da je video kako drži telefon, pa je posumnjao da se dopisuje sa muškarcem i potom je u naletu besa ubio.