ĆERKA U OČAJU UMALO NIJE IZAZVALA UDES? Jurila ka mestu gde je njen otac ubio majku, VRIŠTALA KAD SE PRIBLIŽILA PORODIČNOM DOMU!


IZVOR: Aleksandra GRUJIĆ - 11.03.2024 | 20:41


Otac je starijoj ćerki javio da je ubio suprugu, ona kao pomahnitala jurila ka mestu tragedije.

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook
ĆERKA U OČAJU UMALO NIJE IZAZVALA UDES? Jurila ka mestu gde je njen otac ubio majku, VRIŠTALA KAD SE PRIBLIŽILA PORODIČNOM DOMU!

Kako Republika nezvanično saznaje, otac je javio ćerki da je ubio njenu majku, nakon čega je ona kao pomahnitala jurila ka porodičnom domu, gde je naposletku i zatekla beživotno telo svoje majke Gordane. Tom prilikom umalo je izazvala udes, "leteći" do mesta jezive tragedije.

Muškarac Nikola T. (55) je ubio suprugu Gordanu (52) bušilicom, a potom pokušao da izvrši samoubistvo skokom sa Klisanskog mosta okovan lancima i betonskim blokom. On je živ izvučen iz vode, ali nesrećnoj ženi nije bilo spasa. POGLEDAJ GALERIJU

Komšije kažu da je nesrećnu ženu pronašla ćerka. Inače, par ima dve ćerke, od 25 i 27 godine. Jednoj od njih, Maši T. otac je javio da joj je ubio majku pa je nesrećna devojka, koja u tom trenutku je bila u gradu, otrčala kući gde je zatekla jezivu scenu.

- Kada je dolazila Maša (ćerka) je toliko jurila kolima, da je umalo izazvala udes. Žurila je ka mestu tragedije puna bola i histerije zbog užasnog zločina koji je načinio njen otac. Letela je do vrata. A onda u jednom momentu se kroz celu ulicu prolomio njen vrisak. Istrčala je iz kuće plačući i kukajući, nakon što je pronašla telo svoje nesrećne majke - navodi za Republiku jedan od suseda porodice iz Novog Sada.

Kako Republika saznaje od suseda, ništa nije upućivalo na ovu strašnu tragediju:

- Porodica je išla nekoliko puta na odmor. I ćerke su uživale sa roditeljima, išli su na pecanje, vozili motor... 

Podsećamo, oko 17 časova muškarac Nikola T. je skočio sa Klisanskog mosta, u Novom Sadu. On je svoj automobil zaustavio nasred mosta, izašao i preskočio ogradu, a pregovori sa policijom trajali su gotovo sat vremena.

Dok je skakao sa Temerinskog mosta u Novom Sadu, Nikola T. je rekao da je ubio svoj ženu Gordanu T.

On je izvučen iz Dunava nakon skakanja sa promrzlinama i živ je.

BONUS VIDEO: