MILJANA KECMANOVIĆ JE SA SLUŽBENOG MEJLA GLUMILA STRAH I TREPET! Roditelji Koste stalno tražili ustupke u školi za svog sina! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Adelarda POPOVIĆ - 23.02.2024 | 11:10


Milanka Negić je imala mnogo primedbi na rad školskog pedagoga, tokom svedočenja, kojem je veliki problem predstavljalo što je Sofija izvukla pramenove.

Foto: ST/Nemanja Pančić, ST/Vladimir Lukić, Printscreen/www.tiktok.com/sofiijanegic, Privatna arhiva
MILJANA KECMANOVIĆ JE SA SLUŽBENOG MEJLA GLUMILA STRAH I TREPET! Roditelji Koste stalno tražili ustupke u školi za svog sina! (FOTO GALERIJA)

Svedočenjem Milanke Negić majke ubije tinejdzerke Sofije Negić,jutros je nastavljena parnica koju vodi 27 članova najužih porodica žrtava masakra. Milankinim potresnim svedočenjem o bolu za predobrom ćerkom koja je bila dete za primer i neko ko svuda donese radost i mir, završeno je ispitivanje roditelja ubijene dece i školskog čuvara.

Ona je ispričala da je o Kecmanovićima čula mnogo loših stvari ali tek posle masakra. 
Imala je mnogo primedbi na rad školskog pedagoga kojem je veliki problem predstavljalo što je Sofija izvukla pramenove.

- Miljana Kecmanović se dopisivala sa direktorkom škole i uopšte pisala mejlove sa svog poslovnog mejla sa biološkog fakulteta gde se potpisivala obavezno kao docent i doktor nauka. Ja to u životu ne bih uradila, bilo bi me sramota- rekla je Milanka Negić.U toku svedočenja Milanka je ispričala da je od dečaka koji se družio sa njenom Sofijom, a sa Kostom je šest godina bio u odeljenju saznala da su o Kecmanovićima deca govorila kao o moćnim ljudima.

POGLEDAJ GALERIJU

- Znalo se da Kostini majka i otac neki važni ljudi, a njega je zanimalo oružje i astrnomija u poslednje vreme- prepričala je ona. 

U nastavku će o pretrpljenom strahu i patnji kojom su pogodjeni govoriti braća i sestre devojčica koje je Kosta Kecmanović kao sedmak  škole " Vladislav Ribnikar" ubio iz oružja svog oca, radiologa Vladimora Kecmanovića.

Za parnice protiv maloletnog zločinca i njegovih roditelj zaposleni u sudu i advokati kažu da su najstrašniji postupci od svih koji su do sada vodjeni. Zbog "krikova duša" roditelja, oko 20 sati na pet ročišta su prisutni u najvećoj, a punoj sudnici Palate pravde lili suze.

BONUS VIDEO