BOL GA RAZARA, NE MOŽE DA PODNESE DA MARE VIŠE NEMA! Otac ubijene devojčice u ''Ribnikaru'' tugu leči u alkoholu: ''Pijem da mi bude lakše!''


IZVOR: Republika/ T. J. - 24.02.2024 | 09:00


Branko Anđelković, otac troje dece često osmehom skriva tugu.

Foto: ST/Vladimir Lukić, Printscreen
BOL GA RAZARA, NE MOŽE DA PODNESE DA MARE VIŠE NEMA! Otac ubijene devojčice u ''Ribnikaru'' tugu leči u alkoholu: ''Pijem da mi bude lakše!''

Branko Anđelković je juče pred Višim sudom u Beogradu svedočio u parnici protiv Koste Kecmanovića i njegovih roditelja.

On je pred sudom umesto o manifestaciji bola govorio na svoj način koliko mu je teško bez Mare nasmejane devojčice koju je Kosta ubio u učionici.

Otac ubijene devojčice je pred sudijom rekao da tugu leči time što se prepustio alkoholu.

Ja bežim od realnosti. Pijem da mi bude lakše - rekao je Branko i dodao da ga " ubija" ponašanje odgovornih u Ribnikaru, pojedinih roditelja učenika te škole i roditelja maloletnog ubice.

Otac je dodao i svoje mišljenje o ubici Kosti Kecmanoviću, govoreći da je nije "poremećeni klinac" kakvim ga predstavljaju već da je "dresirani vojnik" ističići da su roditelji Miljana i Vladimir Kecmanović krivi za masakr koji se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Ovaj atipični otac troje dece često osmehom skriva tugu, ali to nije uspeo u nekoliko navrata tokom svedočenja njegove supruge Dragane koja je potresno govorila o najtežim danima u životu.

Podsetimo, tužbu je podnelo ukupno 27 tužilaca, odnosno članova porodice žrtava masakra, a tuženi su maloletni Kosta Kecmanović i njegovi majka i otac. Sud će odlučivati o tužbi i tek po okončanju parničnog postupka će doneti odluku da li u potpunosti ili delimično prihvata tužbeni zahtev porodica, ili ga eventualno odbija.

BONUS VIDEO: