PREVRNUO SE AUTOMOBIL NA BANOVOM BRDU! Srča na sve strane (VIDEO)


IZVOR: Republika/A.N. - 10.02.2024 | 21:35


Saobraćajna nezgoda kod tržnog centra na Banovom Brdu

Foto: printskrin/instagram/192_rs
PREVRNUO SE AUTOMOBIL NA BANOVOM BRDU! Srča na sve strane (VIDEO)


Večeras se dogodila saobraćajna nezgoda u Beogradu, tačnije kod tržnog centra na Banovom Brdu. Na video snimku koji je objavljen na Instagram stranici 192_rs, može se videti prevrnut automobil nasred ulice, što je usporilo protok saobraćaja na tom delu grada. Detalji o stanju učesnika u nezgodi za sada nisu poznati.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


**Reakcije na društvenim mrežama**

Nakon objave snimka na društvenim mrežama, mnogi građani su izrazili zabrinutost zbog ove nezgode. Komentari ispod videa su se nizali, a mnogi su izrazili nadu da niko nije teže povređen u ovoj saobraćajnoj nesreći.

**Poziv na oprez u saobraćaju**

Ova nezgoda nas podseća na važnost pažljive vožnje i poštovanja saobraćajnih propisa. Bezbednost u saobraćaju treba da bude prioritet svakog učesnika, kako bismo smanjili rizik od ovakvih nezgoda.

Iako za sada nemamo detalje o stanju učesnika u ovoj saobraćajnoj nezgodi, važno je da se podsetimo da bezbednost u saobraćaju treba da bude naša zajednička briga. Nadamo se da će učesnici ove nezgode biti dobro i da će se situacija što pre rešiti. Svi vozači treba da budu pažljivi i odgovorni u saobraćaju, kako bismo smanjili rizik od ovakvih incidenata.

 

 

BONUS VIDEO