"VIDEO SAM JE KAKO LEŽI, NISAM MOGAO DA VERUJEM!" Brat ubijene Amre Kahrimanović u šoku zbog smrti sestre: Monstruozno je likvidirana, prizor je bio nestvaran


IZVOR: Republika/M. J. - 09.02.2024 | 22:35


Molio sam Boga da nije preminula, navodi on.

Foto: youtube/printscreen/FACE HD TV
"VIDEO SAM JE KAKO LEŽI, NISAM MOGAO DA VERUJEM!" Brat ubijene Amre Kahrimanović u šoku zbog smrti sestre: Monstruozno je likvidirana, prizor je bio nestvaran

Nedžad Kahrimanović, brat ubijene Amre, opisao je detalje kobne srede, kada je njegova sestra uveče ubijena u kafiću u tuzlanskom tržnom centru, u emisiji "Centralni dnevnik" na Face TV.

- Jako je teško prisetiti se tog trenutka. Nazvala me oko 9 sati zaposlenica kafića. Čuo sam negde kao da neko govori: "Ko će mu reći da je ubijena". Čuo sam to negde u pozadini. Odmah sam krenuo tamo. Ni najvećem neprijatelju ne bih poželeo da doživi takav trenutak. Došao sam u 21 sat i 18 minuta. Trakama je bilo ograđeno, a zaposlenici su izlazili iz Tržnog centra. Molio sam Boga samo da nije preminula. Video sam svoju sestru kako leži. Monstruozno likvidirana. Prišao sam i nestvarno je delovala slika. Ležala je u takvom položaju… Nisam mogao da verujem - ispričao je Kahrimanović.

Zatim je dodao:

- Najbanalniji verbalni incident desio se pre svega. Policajac ubica je dolazio u tržni centar, pio je piće. Negde oko 15 sati je došao. Pio je čaj, onda alkohol. Onda je došao još neki gost. U nekom vremenu je došlo do verbalnog incidenta između njih dvojice. Policajac je zvao policiju. Bio je u civilu. Policija izvela tu drugu osobu, u naguravanju su razbili stol. Drugi zaposlenik je pozvao sestru. Moja sestra je došla od kuće da vidi šta se dešava. Prišla je zaposlenici i rekla da naplati sve što treba i da završi. U verbalnu komunikaciju je ušla sa njim. Nije ulazila ni u kakvu prepirku sa njim.

Podsetimo, Elvis Ćustendil je osumnjičen da je u Amru Kahrimanović iz službenog pištolja Uprave policije MUP-a TK gde je bio zaposlen u operativnom centru, u sredu uveče, na podmukao način ispalio jedan hitac u leđa oštećene, a nakon toga je, dok je žrtva ležala na podu, ispalio još petnaest hitaca u različite delove tela i usmrtio je.

BONUS VIDEO