PANIĆI PODVODILI DEVOJKE ZA 3.500 DINARA! Najnoviji detalji razbijanja lanca prostitucije, MAKROI zarađivali mesečno više od 30 hiljada evra!


IZVOR: Republika/A.D. - 09.02.2024 | 14:48


Braća Panić imali najmanje pet prostitutki koje su podvodili za od 3.500 do 12.000 dinara.

Foto: Facebook
PANIĆI PODVODILI DEVOJKE ZA 3.500 DINARA! Najnoviji detalji razbijanja lanca prostitucije, MAKROI zarađivali mesečno više od 30 hiljada evra!

Braća Miloš i Uroš Panić osumnjičeni su da su zajedno sa svojim saradnicima, među kojima je i njihov najbolji drug Vuk Stanković, mesečno od podvođenja žena zarađivali više od 30 hiljada evra.

Panići su otkriveni nakon višemesečnog rada policije, Odeljenja za javni red i mir.

- Povećavao im se obim posla, broj mušterija, postala je javna tajna u gradu da braća Panić podvode žene - kaže izvor za Blic.

Kao što smo već pisali, za osumnjičene je radilo najmanje pet prostitutki koje su podvodili za od 3.500 dinara do 12.000 dinara, a deo zarade, koji je bio većinski, predavale su Stankoviću po kafićima i ugostiteljskim objektima u Beogradu.

- I one su privedene, verovatno će biti prekršajno procesuirane.

Stanković je uhaopšen zbog saradnje sa braćom Panić, a u trenutku upada u prostorije gde su podvodili žene sedeo je u kafiću preko puta zgrade, ne znajući da se za njimt traga.

- On je ubrzo uhapšen, dok je za Panićima raspisana potraga. Njima je policija upala u stanove tako što im je razbila blindirana vrata - zaključio je izvor pomenutih medija.

Kao vođa lanca prostitucije je upravo označen Vuk Stanković, najbolji drug bahate braće

Uroš i Miloš Blažić su nakon razbijanja lanca prostitucije, pobegli iz zemlje i za njima je MUP Srbije raspisao poternicu, dok je Stanković uhapšen kao "mozak operacije".

BONUS VIDEO