OVO JE ŽENA KOJA JE KOLIMA SLETELA SA PUTA: Majka teško povređena, ĆERKICA (3) POGINULA! Komšije u šoku - ne znamo kako će sve ovo podneti, krenula je na posao, a onda...


IZVOR: Republika - 23.01.2024 | 14:29


Velika tragedija, ne znam kako će porodica to preživeti. Devojčica je uvek bila nasmejana, igrala se stalno po selu, pričaju komšije.

Foto: Facebook
OVO JE ŽENA KOJA JE KOLIMA SLETELA SA PUTA: Majka teško povređena, ĆERKICA (3) POGINULA! Komšije u šoku - ne znamo kako će sve ovo podneti, krenula je na posao, a onda...

Velika tragedija dogodila se jutros u 10:20 časova u selu Milentija u Brusu kada se automobil prevrnuo, a priilikom nesreće je stradala trogodišnja devojčica dok je majka koja je upravljala vozilom zadobila teške povrede.

Kako se saznaje, Dragana A.S. (32) zaposlena kao vaspitačica, doživela je tešku saobraćajnu nesreću i ona je teško povređena, a prema prvim informacijama, stradala je njena trogodišnja ćerka.

Kako se saznaje, majka je u veoma teškom stanju prebačena u bolnicu u Kruševac, piše Blic.

- Bila je preslatka devojčica, uvek radosna ko svako dete. Velika tragedija, ne znam kako će porodica to preživeti. Uvek je bila nasmejana, igrala se stalno po selu - ispričale su neutešna komšije.

Kako priča sagovornica, za tragediju je čula nedugo nakon što je majka Dragana A. S. (32) sa detetom sletela u reku.

- Koliko sam čula, krenula je na posao, a ćerkicu je trebalo u vrtić da odveze. Sletela je sa puta u reku. Njoj je najteže, izgubila je svoju devojčicu - navodi komšinica.

Kako kaže, njen muž je prošao pored mesta tragedije, te zatekao jezive scene.

- Kola su još uvek u reci, pokušavaju da ih izvade. Svi smo u šoku, jadno dete.

Tragedija se dogodila jutros u 10:20 časova u selu Milentija.

BONUS VIDEO