KOSTA KECMANOVIĆ NE PRIHVATA NIŠTA DRUGO, OSIM DA BUDE VUKOVAC: Okomio se na nastavnike, postavlja samo OVO pitanje! JEZIVO!


IZVOR: Republika/D.Đ. - 19.01.2024 | 09:57


Dečak-ubica dokazao je da ga ne zanima škola, već samo uspeh.

Foto: youtube/printscreen
KOSTA KECMANOVIĆ NE PRIHVATA NIŠTA DRUGO, OSIM DA BUDE VUKOVAC: Okomio se na nastavnike, postavlja samo OVO pitanje! JEZIVO!

Najmlađi masovni ubica na svetu Kosta Kecmanović (14), koji je 3. maja u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubio devet učenika i radnika obezbeđenja ove škole, zaprepastio je nastavnike koji mu predaju nastavu svojim pitanjem!

Dečak-ubica mesecima se nalazi na Klinici za neurologiju i neouropsihijatriju za decu i omladinu u Beogradu, gde je nastavio da pohađa svoje školovanje i nastavu prati onlajn iz posebne prostorije ove ustanove. 

U više navrata, pokazao je da ga ne zanima škola, već samo uspeh, a upravo to je rekao i svojim predavačima.

- Kosta je šokirao nastavnike koji mu drže onlajn nastavu. Naime, dok su mu pričali lekcije, on je bio potpuno odsutan, a kada su ga pitali da ponovi gradivo, on ih je upitao da li će na kraju osmog razreda dobiti Vukovu diplomu - rekao je izvor iz istrage i dodao:

- Nije želeo da navede zašto mu je toliko stalo da dobije diplomu, ali postoji sumnja da je razlog upravo dokazivanje svojim roditeljima, ali i drugima, koji su sumnjali u njega. Njemu su uvek petice bile važne, a kada bi dobio lošiju ocenu imao je strah da se vrati kući.

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

BONUS VIDEO