NESREĆNA ŽENA BILA PRED POROĐAJEM, A ŽIVOT IZGUBILA U TEŠKIM MUKAMA! Ovo je trudnica koja je stradala kod Tutina - cela porodica zavijena u crno! (FOTO)


IZVOR: T.V. - 24.12.2023 | 13:52


Spasilački timovi radili su punom parom kako bi spasili ovu porodicu, međutim trudnica je nažalost izgubila život na licu mesta.

Foto: RINA
NESREĆNA ŽENA BILA PRED POROĐAJEM, A ŽIVOT IZGUBILA U TEŠKIM MUKAMA! Ovo je trudnica koja je stradala kod Tutina - cela porodica zavijena u crno! (FOTO)

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u petak u mestu Batrge u Tutinu kada je trudnica M.F. zajedno sa suprugom N.F. i četvorogodišnjim sinom sletela u kanjoj Ibra.

Nažalost, trudnica koja je bila u devetom mesecu izgubila je život u teškim mukama kada je sletela u kanjon Ibra, nastradala je na licu mesta, pa je jedina uteha to da nije dugo patila. Njen suprug i dete su spaseni iz kanjona dubokog 100 metara.

Spasilački timovi radili su punom parom kako bi spasili oca i sina, nakon čega su prevezeni u bolnicu u Novom Pazaru.

Foto: RINA

 

- M.F. je sa porodicom bila u poseti kod svojih roditelja, a nesreća se dogodila kada su se vraćali za Crnu Goru, na izlazu iz tunela - kaže izvor Kurira.

Prema rečima izvora Kurira upoznatog sa slučajem, na putu nije bilo tragova kočenja, a istraga će utvrditi kako je zaista došlo do nesreće.

- Za volanom vozila tivatskih registacija, odakle je N.F. i gde je porodica živela, bio je N. F., ali je u jednom trenutku izgubio kontrolu i sleteo je u kanjon Ibra dubok više od 100 metara - kaže sagovornik.

Podsetimo, nesreća se dogodila sinoć oko 19.30 kada je porodica iz Crne Gore sletela s puta u kanjon reke Ibar, dubok čak 150 metara. Dečak i njegov otac su povređeni, a oni su hitno prebačeni u bolnice radi pružanja medicinske pomoći.

Dr Ševćet Hajrović, načelnik hirurških grana u Opštoj bolnici Novi Pazar, izjavio je da je dete dovezeno bez svesti i da je zadobilo teške povrede glave, uključujući polomljene kosti lobanje i lica.

On je takođe naglasio da je dečak bio u stanju hipotermije zbog dužeg boravka u ledenoj reci. Zahvaljujući brzoj i efikasnoj reakciji medicinskog osoblja, dečak je transportovan u Beograd na Neurohirurško odeljenje radi daljeg lečenja. Otac mališana, koji je takođe pretrpeo povrede, trenutno se nalazi u stabilnom stanju i prima negu u Opštoj bolnici Novi Pazar.