"NEKO JE POČEO DA KUKA I VRIŠTI, A ONDA SU SE ČULE SIRENE..."! Komšije u šoku posle noćašnje tragedije u kojoj je dečak (12) pao sa terase i poginuo! DVE EKIPE HITNE POKUŠAVALE DA GA SPASU!


IZVOR: Aleksandra GRUJIĆ - 16.12.2023 | 11:13


Dete je palo sa terase u Ulici Uroša Martinoća 25, a lekari hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt.

Foto: ST/B. Jovanović
"NEKO JE POČEO DA KUKA I VRIŠTI, A ONDA SU SE ČULE SIRENE..."! Komšije u šoku posle noćašnje tragedije u kojoj je dečak (12) pao sa terase i poginuo! DVE EKIPE HITNE POKUŠAVALE DA GA SPASU!

Noćas se na Novom Beogradu dogodila teška tragedija, kada je dečak, star 12 godina, pao sa terase stana u kojem je živeo sa porodicom, i poginuo.

Do nesreće je došlo oko ponoći u jednom eleitnom naselju na Novom Beogradu.

Još nisu poznate okolnosti usled kojih je došlo do toga da dvanaestogodišnjak padne sa terase i pogine, ali jedna komšinica kažu da je situacija, kada se jeziva tragedija dogodila, bila dramatična.

-

Foto: ST/B. Jovanović

Zgrada sa koje je dete palo

 

- Tek sam jutros saznala šta se desilo. Čula sam samo da neko kuka i vrišti, kasno je bilo, i ubrzo su stigla dvoja kola hitne pomoći. Strašno šta se dogodilo - priča uznemirena žena,

Ostali ljudi, koji su izlazili iz zgrade u kojoj je mališan živeo, bili su iznenađeni vešću da su ostali bez malog komšije. Kažu, ništa nisu ni čuli ni videli.

- Strašno - svi do jednog su izgovarali.

Iz Hitne pomoći su potvrdili da je došlo do velike tragedije, ali nisu želi da komentarišu i kako.

- Dete je palo sa terase u Ulici Uroša Martinoća 25, konstatovana je smrt - rekli su kratko iz Hitne pomoći.

Podsetimo, sedamnaestomesečna devojčica K. M. poginula je pre tačno dve godine u decembru, kada je pala sa drugog sprata u centru Kraljeva. Ona je nažalost, preminula od zadobijenih povreda u Univerzitetskom kliničkom centru u Kragujevcu.

Beba je u Kragujevac prevezena iz Opšte bolnice "Studenica" u Kraljevu, gde su joj neposredno nakon nesreće dijagnostikovani višestruki prelomi i teške povrede lobanje i unutrašnja krvarenja. Ona je u ovu uglednu zdravstvenu ustanovu primljena bez svesti i u teškom stanju, odmah je intubirana, ali uprkos ogromnim, dvodnevnim naporima lekara Urgentnog centra kragujevačkog UKC da joj spasu život, devojčica je, nažalost, podlegla povredama.

Bonus video