OGLASILI SE IZ RESTORANA SNAJE VINKA RAKONJCA! Jutros bačena bomba na ovaj objekat!


IZVOR: Republika/A.D. - 13.12.2023 | 13:49


Prvo oglašavanje iz restorana na koji je jutros bačena bomba.

Foto: instagram.com/MOJ BEOGRAD
OGLASILI SE IZ RESTORANA SNAJE VINKA RAKONJCA! Jutros bačena bomba na ovaj objekat!

Jutros je nešto pre šest časova bačena bomba na izlog restorana "Pashe" u Beogradu, a koji je u vlasništvu snaje Vinka Rakonjca, N. M. 

Iz restorana su se oglasili za Republiku, ali nisu želeli puno da komentarišu situaciju koja se dogodila.

- Ne znamo ništa i nećemo davati nikakve izjave dok ne završimo sve po restoranu, hvala - rečeno nam je iz restorana vlasnice N.M.

Podsetimo, Vinko Rakonjac je osuđen na 12 godina zatvora zbog trgovine heroinom na teritoriji Srbije, Slovenije, Holandije, Turske i Dominikanske Republike, pa se sumnja da bi ovaj događaj mogao da bude povezan sa poslovima vezanim za drogu.

U toku je operativni rad policije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu na identifikovanju i procesuiranju za sada NN počinioca.

Takođe, nedavno su bačene bombe i na kuću Dragoslava Kosmajca, kuću u kojoj mu sada žive deca. Za te napade je osumnjičen bračni par Dušan K. i Džesika, australijski državljani, a Lazar i Milica Kosmajac su saslušani i u tužilaštvu su rekli da ne poznaju par koji je osumnjičen za napad.

Dušan K. i njegova supruga se sumnjiče da su planirali i organizovali pokušaje ubistava Lazara i Milice Kosmajac iz osvete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Njima se na teret stavlja da su 7. i 15. novembra u dvorišta njihovih kuća na Zvezdari pokušali da aktiviraju tri bombe. Dve, srećom, nisu eksplodirale, dok je treća načinila manju materijalnu štetu. 

BONUS VIDEO