ŽRTVOVAO ĆERKU ZBOG KOCKARSKIH DUGOVA! Vanjin otac skovao plan, a nije znao s kim ima posla - NOVI DETALJI IZ ISTRAGE!


IZVOR: Tatjana VASILJEVIĆ - 06.12.2023 | 14:44


Činjenica koja je dodatno uzdrmala sve jeste da je Aleksandar Gorčevski očigledno skovao plan kako da vrati svoje dugove, pa je žrtvovao svoju ćerku.

Foto: Facebook
ŽRTVOVAO ĆERKU ZBOG KOCKARSKIH DUGOVA! Vanjin otac skovao plan, a nije znao s kim ima posla - NOVI DETALJI IZ ISTRAGE!

Hapšenje Aleksandra Gorčevskog, oca 14-godišnje Vanje Gorčevske koji je učestvovao u njenoj otmici, bacilo je novo svetlo na istragu, a kako se navodi, jedan od mogućih motiva otmice su veliki kockarski dugovi koje je imao njen otac.

Naime, Aleksandar je novac pozajmio od grupe Ljupča Palevskog, a kada su se nagomilali kockarski dugovi, nije imao kud, osim da stvar uzme u svoje ruke, navodi izvor blizak istrazi.

Kako saznaje ekipa portala Republika.rs, nakon niza uručenih pretnji, Vanjin otac je skovao plan da do novca dođe na jeziv način. 

- Znao je da je njegova bivša supruga prodala stan, u dogovoru sa monstrumima, osmislio je kako će biti svi na dobitku. On bi se na taj način rešio pretnji i dugova, a ekipa Palevskog dobila bi novac u ruke - navodi izvor za Republika.rs.

Činjenica koja je dodatno uzdrmala sve jeste da je Aleksandar Gorčevski na taj stravični način žrtvovao svoju ćerku, ne nadajući se do čega će ovo dovesti i sa kim ima posla.

Međutim, otac monstrum i dalje negira sve optužbe, iako se na njega sumnja na osnovu iskaza jednog od osumnjičenih.

- Nije mogao da zadrži suze. Jecao je i zapomagao, čak u jednom trenutku dozivao svoju ubijenu ćerku. Negirao je da ima bilo kakve veze sa njenom otmicom i likvidacijom - pišu tamošnji mediji.

Osumnjičeni Velibor Manev, Vlatko Kešišov i Bore Videvski izvedeni su pred sudiju u pratnji policijskog obezbeđenja, zajedno sa Vanjinim ocem koji je upleten u čitavu priču kidnapovanja deteta zbog iznude novca.

Osumnjičeni zajedno sa Aleksandrom, izvedeni su pred istražnog sudiju u pratnji policijskog obezbeđenja, neprepoznatljivi, ošisani na nularicu, bez brada i u zatvorskim kombinezonima sa pognutim glavama.

Direktor Andov pojašnjava da im je u pritvoru uskraćeno pravo izbora s obzirom na to da je reč o teškom krivčnom delu otmice i ubistva devojčice Vanje i ubistva 74-godišnjeg Panča Žežovskog.

Podsetimo, Vanja je, kako sumnja policija, oteta iz zgrade u kojoj je živela oko 7.30 ujutru. Otmičari, na čelu sa Palevskim, vezali su je i gurnuli u auto.

Tri sata nakon otmice, ona je ubijena. Policija sumnja da su se otmičari uspaničili jer je njena majka rano sve prijavila i oglašavala se u medijima.

Ubili su Vanju, a Palevski je pobegao, da bi konačno sinoć bio uhapšen. Troje uhapšenih je priznalo učešće u zločinu, dok je Vanjin otac negirao umešanost.

Vanjina majka Zorica je ranije za medije rekla da sumnja da joj je ćerka oteta.