IVANA IZ KRUŠEVCA IZGUBILA ŽIVOTNU BITKU! Zoran joj pucao u glavu, pa ubio suprugu i sebe - više od 20 dana mučenja i patnje


IZVOR: T. V. - 05.12.2023 | 08:43


Zoran R. (54) iz Kruševca je 13. novembra, najpre ranio Ivanu K. (44), koja mu je bila ljubavnica, da bi potom ubio svoju suprugu, a onda i počinio samoubistvo.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook
IVANA IZ KRUŠEVCA IZGUBILA ŽIVOTNU BITKU! Zoran joj pucao u glavu, pa ubio suprugu i sebe - više od 20 dana mučenja i patnje

Ivana K. (44) umrla je u Kliničkom centru u Nišu nakon 23 dana borbe za život, saznaje "Telegraf.rs".

U potresnom zločinu koji se dogodio pre više od tri nedelje, Ivana K. (44) preminula je u Kliničkom centru u Nišu nakon hrabre borbe za život.

Zločin je započeo 13. novembra kada je Zoran R. (54) iz Kruševca prvo ranio Ivanu, a potom počinio zločine koji su ostavili trag šoka i tuge.

Zoran je, prema izveštajima, noć proveo u stanu nesrećne Ivane, da bi rano ujutru došlo do ozbiljnog sukoba između njih.

Nakon što je Zoran pucao u glavu svojoj ljubavnici, odmah je krenuo ka selu u kojem je živela njegova supruga.

Tamo ju je pronašao i usmrtio, ostavivši njeno telo pored puta.

Vratio se u vozilo i pozvao oca da se nađu. Isprva mu nije rekao šta je uradio. Našli su se na njivi u blizini sela Velika Drenova. Zoran je dao ocu potvrde o tome kome šta duguje.

Njegov otac je potom traktorom krenuo ka Milutovcu, dok ga je Zoran pratio automobilom. Čovek se u jedno momentu okrenuo i video da je Zoran zaustavio automobil i da telefonira. Odmahnuo mu je rukom da nastavi dalje.

Nedugo potom, Zoranovom ocu je zazvonio telefon. Zvao ga je sin.

- Sredio sam ih obe, a sad je red na mene - bile su reči koje je Zoran navodno rekao ocu preko telefona.

Zoran je u tom momentu bio u automobilu između sela Milutovac i Stragari. Njegov otac je u daljini začuo pucanj. Dok se okrenuo i vratio, Zoran je sebi već oduzeo život.