KOSTIN OTAC OD STUDIJA POZNAT PO UBIJANJU ŽIVOTINJA: Kada bi se Vladimir vratio iz lova "bez trofeja" to bi bio PAKAO!


IZVOR: Republika/Ž.Š. - 01.12.2023 | 09:49


Vladimir u vreme kada je imao oko 20 godina nije imao dozvolu za lov, ali je "uredno" lovio.

Foto: Shutterstock, Facebook
KOSTIN OTAC OD STUDIJA POZNAT PO UBIJANJU ŽIVOTINJA: Kada bi se Vladimir vratio iz lova "bez trofeja" to bi bio PAKAO!

Vladimir Kecmanović, otac monstruma Koste Kecmanovića uhapšen zbog zločina sina jos 3. maja, od studija je poznat kao ubica životinja.

Vladimirova bivša drugarica B. L., sa kojom je kontaktirao tokom studentskih dana otkriva da je on išao u lov još tih godina i da je najveće zadovoljstvo osećao kada bi životinji oduzeo život. 

- Uživao je u trofejima, kada bi ubio životinje u lovu, bio je najsrećniji. Ako bi iz lova morao da ode tog dana, a nije uspeo da pogodi makar jednu divljač, kući se vraćao besan na čitav svet. Takvo ponašanje sam videla samo kod njega i pamtim ga po toj ubilačkoj volji, tako da se nisam iznenadila njegovom umešanošću u masakr - rekla je za Republiku gospođa B.L. 

Ona ističe da Vladimir u to vreme kada je imao oko 20 godina nije imao dozvolu za lov, ali da je uprkos tome, išao sa svojim odužje  u rancu da bi pucao i lovio i to skoro svakog vikenda.

- Nisam sigurna da li je imao dozvolu za oružje, ali za lov znam da nije. To mu nije smetalo da ubija divlje svinje, medvede, lisice, zečeve. Čim dodje petak on je pakovao stvari i išao van Beograda u šume. Bio je čudak. Znam da se sviđao jednoj devojci zbog fizičkog izgleda i posvećenosti studijama medicine, ali da joj je bila strašna ta njegova želja za ubijanjem životinja i to je odbijalo od njega - prepričava B. L. 

Vladimir Kecmanović nalazi se u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu. Optužen je da je maloletnom sinu Kosti stavio na raspolaganje oružje i municiju kojima je počinio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Na teret mu se stavlja i što je dete u tom momentu staro 12 ili 13 godina u streljani učio da puca jer je mladi monstrum pokazao preciznost i umeće  ravno vrhunskim pucačima.

BONUS VIDEO