ŠEST NAPADA NOŽEM U POSLEDNJIH 48 SATI! Jedan se završio kobno!


IZVOR: Republika - 20.11.2023 | 22:31


Incidenti se nižu jedan za drugim.

Foto: shutterstock
ŠEST NAPADA NOŽEM U POSLEDNJIH 48 SATI! Jedan se završio kobno!

U proteklih 48 sati, u različitim gradovima u Srbiji, zabeleženi su incidenti u kojima su oštrim predmetima napadani muškarci.

Poslednji u nizu, imao je koban ishod i desio se danas u Novom Sadu, kada je Bogoljub F. (47) prijavio policiji da je ubio svog cimera Nikolu N. (38) u blizini Higijenskog zavoda. Prema nezvaničnim informacijama, Bogoljub je svoju žrtvu ubo nožem čak 30 puta, od čega 18 u srce, 10 u leđa i dva puta u noge.


Samo nekoliko sati pre ovog događaja, u Beogradu, u Ustaničkoj ulici kod hotela "Srbija", dogodio se još jedan incident u kojem je mladić izboden. Prema pisanju medija, prethodila je tuča koja je eskalirala oštrim predmetom. Takođe, u istu noć su u bolnice dovedena još dvojica mladića sa povredama od uboda oštrim predmetom. Mladić A. P. je prevezen u Univerzitetsku dečiju kliniku "Tiršova" sa lakšim povredama, dok je N. Đ. (18) primljen u Urgentni centar sa teškim telesnim povredama.

Ovo nije bio jedini slučaj nasilja u prethodnih nekoliko dana. U noći između 18. i 19. novembra, u Kruševcu, muškarac Ž. M. (25) je nakon rasprave ubo nožem u stomak muškarca (42) koji je inače vlasnik jednog ugostiteljskog objekta. Osumnjičeni je brzo uhapšen.

Takođe, 18. novembra, u autobusu 96 u pravcu Borče, dogodio se još jedan incident u kojem je muškarac Filip M. (32) nasrnuo na svog kuma Marka M. (28). Marko je tom prilikom zadobio posekotine na šaci i podlaktici.

Ovi incidenti su samo deo krvavog niza koji se proteže tokom poslednjih nekoliko dana. Još uvek nije poznat motiv ovakvog ponašanja, ali policija nastavlja sa istragom, prenosi Blic.

BONUS VIDEO