KOSTA JE MAJCI UPUTIO JEZIVE REČI: Dečak-ubica je šokirao inspektore kada je Miljanu video poslednji put - ČULI SU STRAVIČNE STVARI koje joj je izgovorio!


IZVOR: Republika - 09.11.2023 | 12:30


Kosta Kecmanović je prilikom poslednjeg viđenja sa majkom imao nastup besa, a onda je izgovorio jezive stvari.

Foto: google maps, privatna arhiva, drustvene mreze
KOSTA JE MAJCI UPUTIO JEZIVE REČI: Dečak-ubica je šokirao inspektore kada je Miljanu video poslednji put - ČULI SU STRAVIČNE STVARI koje joj je izgovorio!

Kosta Kecmanović (14), dečak-monstrum koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" pobio devetoro drugara i čuvara škole Dragana Vlahovića nastavlja da šokira policajce i zaposlene u Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu koji ga čuvaju.

Nedefinisanu mržnju prema svetu koji ga okružuje preneo je na majku Miljanu Kecmanović.

Nezvanično saznajemo da je prilikom poslednjeg viđenja sa majkom imao nastup besa i da je u jednom trenutku rekao:

- Ako budem izašao odavde, prvo ću tebe da ubijem!

Kakve misli se roje u glavi dečaka-ubice utvrdiće psihijatri i psiholozi koji ga trenutno veštače. U međuvremenu, inspektori i osoblje bolnice svedoci su njegovih ekscesa, infantilnih razmiljšanja i zahteva, ali i nekontrolisanog besa.

- Nije nemoguće da otpor koji je ispoljio prema majci dugo traje jer je i ranije on inicirao sukob s njom. Ali, ova pretnja je zaista šokantna. Šta zamera majci samo on zna - kaže obavešteni izvor iz bolnice.

Stručnjaci koji ga veštače treba da utvrde da li je baš iz te sada vidljive mržnje i počinio masakr u školi. Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, Kosta je i neposredno posle hapšenja izgovorio rečenicu koja je zaledila krv u žilama inspektora koji su ga saslušavali.

Rekao je: "Žao mi je što joj nisam video lice kad je saznala šta sam uradio..."

Majka dečaka-ubice je dugo posle zločina pokušavala da dopre do njega. Izvor Republike navodi da je sada, izgleda, odustala od toga.

- Ona je u depresiji mesecima, muči je osećaj krivice. Jedina uteha joj je ćerka kojoj se potpuno posvetila. Kao da se povukla i iz razmišljanja o njegovoj zakonskoj odbrani i njegovoj daljoj sudbini - dodaje ovaj izvor.

Kako smo ranije i pisali, Kosta je najverovatnije i planirao masovno ubistvo zbog mržnja prema majci. Naime, Miljana Kecmanović je pod istragom jer je njen DNK nađen na jednoj od čaura u kabinetu istorije u kojem je pucao Kosta. Prema nezvaničnim informacijama, upravo je  Kosta smestio njen DNK na mesto zločina i to tako što je jedan metak uvio u njen  uložak, a prethodno je istražio i došao do saznanja da je DNK najjači i najrasprostranjeniju u intimnoj regiji.

Ovo samo govori koliko je bio opsednut time da naudi majci Miljani Kecmanović.

Foto: Privatna arhiva, Printscreen/YouTube, Instagram, twitter

Kosta sa majkom i ocem

Da podsetimo, Kosta Kecmanović je 3. maja u 8.40 časova upao u OŠ "Vladislav Ribnikar" i sa vrata pucao na Dragana Vlahovića, čuvara ove obrazovno-vaspitne ustanove, koji je od  posledica ranjavanja preminuo. Dečak je zatim zapucao na tri devojčice koje su se zatekle u holu škole. I njih je ubio.

Svoj krvavi pohod je nastavio u kabinetu za istoriju gde je čas imalo njegovo odeljenje. U kabinetu je usmrtio šestoro drugara, a nastavnicu Tatjanu Stevanović i još petoro dece ranio.

BONUS VIDEO