TROSTRUKI UBICA PONOVO PRED SUDOM! Monstrum koji je presudio porodici Đokić ide pred sudiju zbog OVOGA


IZVOR: Republika - 08.11.2023 | 09:12


Žalba Džonićevog branioca primljena je 3.oktobra i uzeta je u rad dodeljivanjem postupajućem sudiji.

Foto: Facebook
TROSTRUKI UBICA PONOVO PRED SUDOM! Monstrum koji je presudio porodici Đokić ide pred sudiju zbog OVOGA

Penzionisani vatrogasac Goran Džonić (59) iz Moravca, koji je nepravosnažnom presudom osuđen na doživotnu robiju jer je 27. septembra 2021. godine u mestu zvanom “Dudin gaj” ubio brata od tetke Gorana Đokića (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i ćerku Lidiju Đokić (26) iz Aleksinca, uskoro će se ponovo naći pred sudom.

Ovoga puta Džonić će se naći pred većem Apelacionog suda u Nišu koji će odlučivati o njegovoj žalbi na prvostepenu presudu.

Prema saznanjima, sednica veća, kojoj će prisustvovati Džonić i njegov branilac uskoro bi trebalo da bude zakazana.

Kako je potvrđeno u Apelacionom sudu u Nišu, žalba Džonićevog branioca primljena je 3.oktobra i uzeta je u rad dodeljivanjem postupajućem sudiji.Advokatica Biljana Pešić koja po službenoj dužnosti zastupa Džonića, potvrdila je da je u žalbi zatražila da sednici veća Apelacionog suda u Nišu prisustvuju i ona i njen branjenik.

- Žalba se odnosi na sve one dokaze koji su nam osporavani i čije izvođenje je odbijeno u toku sudskog postupka. Mi smatramo da ima osnova da se ti dokazi izvode, sada je na Apelacionom sudu da odluči o tome. Zatražila sam da sednici Apelacionog suda na kojoj će se odlučivati o žalbi prisustvujemo i ja i okrivljeni - rekla je za “Blic” Pešićeva.