DAVIO JE, PA JE IZBO NASMRT! Novi detalji optužnice protiv MONSTRUMA, mrtav pijan nožem komšinici probo srce!


IZVOR: Republika - 09.10.2023 | 13:35


D.D. iz Pančeva izbo komšinicu do smrti.

Foto: ST/Petar Divac
DAVIO JE, PA JE IZBO NASMRT! Novi detalji optužnice protiv MONSTRUMA, mrtav pijan nožem komšinici probo srce!

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.D. iz Pančeva (64) zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. 

Naime, njemu se stavlja na teret da je u stanju teške alkoholisanosti sa 2,23 promila alkohola u krvi lišio života nožem, J.S. iz Pančeva.

- Kuhinjskim nožem koji je poneo sa sobom, dužine sečiva 14 cm, ukupne dužine 25 cm, zadao je oštećenoj pet ubodnih rana u grudi i stomak, nanevši joj smrtonosnu ranu u predelu leve polovine grudnog koša sa prodorom u grudnu duplju i srce, kao i lake telesne povrede u vidu ubodina, od kojih povreda je oštećena preminula na licu mesta usled zaustavljanja rada srca isteklom krvlju u srčanu kesu, potpomognuto stezanjem vrata šakom, uprkos hitnoj medicinskoj pomoći koja joj je pružena - napominje se u saopštenju tužilaštva.

Više javno tužilaštvo u Pančevu je u optužnici predložilo da Viši sud u Pančevu produži pritvor protiv okrivljenog jer je način izvršenja krivičnog dela doveo do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, prenosi Informer.

BONUS VIDEO