KOSTI DOŠLA MAJKA U POSETU, ON ODBIO DA JE PRIMI! Hladnokrvni ubica vikao na sav glas: "Neću da je vidim!"


IZVOR: Republika - 29.09.2023 | 11:40


Kako saznajemo, njemu je u posetu došla majka Miljana Kecmanović, ali on nije želeo da je vidi

Foto: google maps, privatna arhiva, drustvene mreze
KOSTI DOŠLA MAJKA U POSETU, ON ODBIO DA JE PRIMI! Hladnokrvni ubica vikao na sav glas: "Neću da je vidim!"

Monstruozni dečak Kosta Kecmanović (14), koji je 3.maja ubio devetoro đaka i čuvara Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", skoro pet meseci zatvoren je na Klinici za neurologiju i psihijatriju Kliničkog centra Srbije. Tamo je smešten jer je, kada je počinio zločin, imao 13 godina i bio je krivično neodgovoran, odnosno nije mogao biti prebačen u pritvorsku jedinicu.

Pre nekoliko dana došlo je do incidenta na odeljenju klinike, na kojem je Kosta smešten.

Kako saznajemo, njemu je u posetu došla majka Miljana Kecmanović, ali on nije želeo da je vidi.

- Kada su mu doktori rekli da mu je majka došla u posetu, on je počeo besno da urla i govori da ne želi da je vidi. Toliko je bio ljut da nije hteo da primi ni paket koji mu je donela. Kecmanovićeva je čula viku dok je čekala u hodniku, a onda su joj zaposleni rekli da sin odbija posetu, pa se ona bez reči okrenula i otišla kući. Lekari, koji rade na ispitivanju monstruoznog dečaka, ostali su zatečeni zbog Kostine reakcije - ispričao je izvor blizak bolnici za Republiku.

Masovni ubica je 3. maja došao u svoju školu "Vladislav Ribnikar" na Vračaru i nasumičnom pucnjavom pucao u sve na koje je naišao. Tada je očevim pištoljem usmrtio devet đaka i pripadnika obezbeđenja, pri čemu je ranio još petoro dece i nastavnicu istorije.

BONUS VIDEO