MLADIĆ U NOVOM SADU STRADAO NA RADNOM MESTU: Tvrde da se momak OTROVAO - ovo je posebno sumnjivo


IZVOR: Republika - 03.09.2023 | 11:36


Ovaj tragičan incident pokrenuo je mnoga pitanja, kako je stvarno nastupila smrt Ramiza, naročito je sumnjivo nezvanična verzija trovanja gasovima zbog paljenja agregata.

Foto: Facebook
MLADIĆ U NOVOM SADU STRADAO NA RADNOM MESTU: Tvrde da se momak OTROVAO - ovo je posebno sumnjivo

U Novom Sadu, došlo je do stravičnog incidenta, kada je Ramiz Dacić iz sela Cetnoviće kod Sjenice, nastradao pod sumnjivim okolnostima.

Naime, Ramiz je radio kao neprijavljeni radnik za građevinsku firmu, a prema nezvaničnim informacijama, otrovao se gasovima dok je palio agregat da napuni telefon.

Radnici s gradilišta iz Prijepolja pronašli su Dacića mrtvog i nezvanično su izjavili da su od nadređenih saznali kako se Ramiz otrovao od ugljen-monoksida.

Tragično preminuli mladić bio je noćni čuvar na gradilištu. Dacić je dugi niz godina živio i radio širom Srbije, a iza sebe je ostavio maloletnu devojčicu. Ovaj tragičan incident pokrenuo je mnoga pitanja, kako je stvarno nastupila smrt Ramiza, naročito je sumnjivo nezvanična verzija trovanja gasovima zbog paljenja agregata.

U ovom trenutku obdukcija je u toku, a iz svega navedenog apelujemo na sve nadležne policijske i sudske organe da što prije izađu s zvaničnim saopštenjem i da detaljno istraže ovu sumnjivu smrt.

Izuzetno je važno da nadležni organi brzo i temeljno istraže ovu tragičnu smrt kako bi se utvrdile sve okolnosti i odgovornosti u vezi s incidentom. Sumnjive smrti zahtevaju pažljivu istragu kako bi se osigurala pravda i sprečila slična buduća događanja.

Obdukcija je ključna u utvrđivanju tačnog uzroka smrti i može pružiti važne informacije koje će pomoći u razjašnjavanju sumnjivih okolnosti. 

Izgubiti mladog čoveka u tako tragičnim okolnostima je tužno i srceparajuće, i očekuje se da se donesu odgovarajuće mere kako bi se osigurala sigurnost i prava radnika, kao i da se izbegnu slične nesreće u budućnosti.

BONUS VIDEO