CRNI NIZ SE NASTAVLJA! Nova nesreća kod UŽICA - sudar motora i kamiona!


IZVOR: Republika - 28.08.2023 | 17:31


Još jedna tragična vest stiže iz Užica, ovoga puta sa magistralnog puta kroz grad, gde se nedavno dogodila fatalna nesreća u kojoj su život izgubili supružnici i jedno dete.

Foto: Shutterstock
CRNI NIZ SE NASTAVLJA! Nova nesreća kod UŽICA - sudar motora i kamiona!

Užasne saobraćajne nesreće potresaju puteve u Srbiji. Na državnom putu prvog B reda, UžiceZlatibor, u blizini Surduka, došlo je do sudara motocikla i kamiona, u kojem je vozač motocikla pretrpeo povrede neutvrđenog stepena. Hitno je prevezen u bolnicu u Užicu. 

Još jedna tragična vest stiže iz Užica, ovoga puta sa magistralnog puta kroz grad, gde se samo nedavno dogodila fatalna nesreća u kojoj su život izgubili supružnici i jedno dete. Na svega 100 metara od tog mesta, desio se još jedan sudar, ovaj put između autobusa koji je bio na liniji Niš - Prijepolje i putničkog vozila. Iako srećom nije bilo povređenih osoba, velika materijalna šteta je pričinjena.

Policija je brzo stigla na mesto nesreće i sprovela uviđaj kako bi utvrdila uzrok sudara. Ovi događaji ukazuju na potrebu za ozbiljnim pristupom bezbednosti u saobraćaju, kako bi se smanjio broj nesreća i zaštitili vozači, putnici i prolaznici na putevima.

BONUS VIDEO