OTAC MONSTRUM BEZ TRUNKE KAJANJA: Bio sam pijan, ne sećam se da sam silovao sina


IZVOR: D. I. - 26.02.2018 | 19:28


Dragan P. (65) iz sela Ribare, koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao sina, na saslušanju se branio ćutanjem, navodeći da je bio pijan i da se ničega ne seća! Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Jagodini prihvatio je predlog tužilaštva i odredio mu pritvor do 30 dana.

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

- Slučaj je policija prijavila školi koju dečak (14) pohađa. Nastavnici su primetili da se čudno ponaša, pa je pozvan na razgovor sa psihologom i pedagogom, kada im se poverio o strahotama koje preživljava u kući - rekao je za Srpski telegraf portparol VJT u Jagodini Nenad Necić.

Posle prijave policiji dečak je izuzet iz kuće i smešten je u hraniteljsku porodicu. On je kroz suze potanko objasnio inspektorima kako ga je otac po povratku iz škole zgrabio i bacio na krevet, skinuo mu pantalone, a potom milovao po genitalijama i iživljavao se nad njim.

Nakon hapšenja Dragan je poricao tvrdnje svog sina o silovanju i pretnjama da će ga "saseći sekirom" ako nekom kaže šta se među njima dogodilo. Takođe ga je ponižavao govoreći mu da "nije dostojan života koji mu on omogućava".