MONSTRUM IZ MLADENOVCA JE UPUCAO U OKO I UBIO JOJ DEČKA! Anđela je izašla iz bolnice i ide u banju, porodica očajna: Kako da se pogleda u ogledalo, moramo dete da iščupamo iz ovoga!


IZVOR: Adelarda POPOVIĆ - 09.08.2023 | 20:00


Anđela Stevanović (19) iz Malog Orašja koju je 4. maja sa više hitaca pogodio Uroš Blažić monstrum iz susednog sela izašla je iz bolnice i susrela se sa bolnom istinom.

Foto: ST/D. KADIĆ, Facebook
MONSTRUM IZ MLADENOVCA JE UPUCAO U OKO I UBIO JOJ DEČKA! Anđela je izašla iz bolnice i ide u banju, porodica očajna: Kako da se pogleda u ogledalo, moramo dete da iščupamo iz ovoga!

 U toku grčevite borbe lekara da lepoj Anđeli Stevanović spasu oko i kuk, i zavidaju druge rane od Blažićevih metaka, ona je saznala da je njen dečko i prezimenjak Nemanja Stevanović ubijen te strašne noći. 

- Ostala je bez oka, a kuk joj je operisan. Došla je kući na par dana i ide u banju da se oporavlja. Nema snage ni volje da razgovara za medije - rekao je Dobrica, Anđelin deda. 

Foto: ST/D. KADIĆ

Dobrica Stevanović neutešan zbog Blažićevog masakra

Dok se na njihovim imanju sabira prinos breskve baka Verica drži konce u rukama, ali joj nije do razgovora jer je tema suviše bolna.

- Anđela je sa majkom u kući. Ne mogu one da vas prime jer tu nema šta da se kaže. Snašla nas je muka i moramo da se borimo da dete iščupamo. Sve drugo su prazne priče- kazala je Verica dok usmerava berače kako da pakuju breskve u gajbice.

I prve komšije Stevanovića sležu ramenima i otkrivaju da su komšije upućene u Anđelin oporavak i borbu njenih najmilijih da je dignu psihički uz lečenje koje daje rezultate i ranjena devojka staje na noge. 

- Anđela se kreće uz pomoć ukućana, ali polako i obazrivo. Posle terapija sa fizijatrima sve će to ići bolje. Strašno je što su njene rane na duši velike i nezacelive jer je gledala smrti u oči i izgubila dečka, drugove i drugarice su joj ranjene. Devojka je koja treba da se uda, da rodi decu i da radi, a ostala je bez oka. Kako da se pogleda u ogledalu - pita se komšinica porodice Stevanović. 

Kroz neobavezan razgovor susedi Stevanovića kažu da je Anđelu posetila i Mirjana Stevanović majka njenog dečka Nemanje kojeg je Uroš Blažić čovek- zver ubio na glavnom seoskom okupljalištu. Na istom mestu Blažić je ubio još pet momaka, a onda u Duboni mladog policajca i nnjegovu sestru, kao i njihovog druga. 

- To je bio veoma potresan susret iako se Mira suzdržavala u želji da Anđelu poštedi, ali bol ih je savladao obe i plakale su zagrljene. Žal majke i devojke je slomila i srca svih koji su ih videli u toj situaciji. Oko njihove kuće svi su se krili i plakali - ispričao je izvor Republike.