KOMŠIJE POVUKLE OČAJNIČKI POTEZ ZBOG KECMANOVIĆA! Istakli upozorenja po zgradi: Strogo zabranjene ove DVE stvari


IZVOR: Adelarda POPOVIĆ - 08.08.2023 | 18:30


Susedi masovnog ubice Koste Kecmanovića zalepili su papire sa važnom porukom za posetioce zgrade iz koje je on 3. maja pošao da seje smrt.

Foto: ST/Nikola Mutić, Republika.rs
KOMŠIJE POVUKLE OČAJNIČKI POTEZ ZBOG KECMANOVIĆA! Istakli upozorenja po zgradi: Strogo zabranjene ove DVE stvari

Na ulazu u zgradu u centru Beograda u kojoj je stanovala porodica Kecmanović do krvavog pira dečaka ubice Koste Kecmanovića stoji istaknuto upozorenje za posetioce koji svakodnevno dolaze u zgradu u znatiželji da vide i snime ulaz, vrata stan i zajedničke prostorije u zgradi koje su koristili i mladi monstrum, njegova sestra i roditelji. 

Foto: Republika.rs

U zgradi dečaka ubice Koste Kecmanovića istaknuto je obaveštenje

Osim na interfonu, upozorenje sa naslovom napisanim crvenom bojom je istaknuto na liftu, oglasnoj tabli i još na nekoliko pozicija u zgradi koja se nalazi u prometnoj beogradskoj ulici Kraljice Natalije, na Vračaru. 

- Obaveštenje o zabrani snimanja unutrašnjosti zgrade- glasi naslov upozorenja za sve one koji fotografišu zgradu i snimaju klipove. Ispod naslova u obaveštenju koji potpisuje Stambena zajednica pozivaju se na privatnost i prava stanara, te da im smeta da bilo ko fotografiše i snima zgradu i stanare bez prethodne dozvole. 

- Naša zgrada je postala najslikanije mesto u gradu zbog zločina koji je u crno zavio i našu zgradu jer je mali monstrum rastao pod našim krovom i odavde krenuo sa očevim pištoljima da tog jutra napravi masakr u školi gde je na licu mesta ubio devetoro dece i školskog čuvara, a ranio nastavnicu i još šestoro dece od kojih je jedna devojčica umrla. Mi smo svi od tog dana strahovito uznemireni i samo nam fale svi ti ljudi koji dolaze, slikaju vrata Kecmanovića, njihove prozore, sanduče, interfone i svi smo izloženi javnosti. Dolaze i lažni novinari koji nam zvone na vrata, ulaze u zgradu da tumaraju po njoj, i naša dece se ne osećaju bezbedno. Pojavljivali su se neki tinejdžeri koji su ispisivali grafite i pretili Kosti, ali i oni koji ga veličaju i pitaju da li nam ga je žao - ispričala je u dahu za Republiku sredovečna stanarka zgrade Kecmanovića. 

Naša sagovornica otkriva da se više njih raspitivalo o dadilji koja je skoro od Kostinog rođenja maltene živela sa njegovom porodicom i o njemu i njegovoj sestri čak i više od njihovih roditelja Vladimira i Miljane. Roditelji dečaka ubice su bili fokusirani na karijere i bili su uspešni u svojim branšama. 

 

Foto: ST/Nikola Mutić, Republika.rs

U zgradi dečaka ubice Koste Kecmanovića istaknuto je obaveštenje

Naša ekipa se na licu mesta uverila i tom prilikom smo snimili fotografije istaknutih obaveštenja koja evidentno pokazuju uznemirenost doskorašnjih komšija masovnog ubice.  Inače, Kostina porodica je do njegovog monstruoznog zločina u OŠ "Vladislav Ribnikar" važila za uglednu, a dečakovi roditelji su bili pripadnici beogradske intelektualne elite čiji deo je trebalo da postane i on sam budući da je pohađao prestižnu školu. Stoga, njegov komšiluk je zgrožen što je dobri, lepo vaspitani i tihi dečak iz njihove zgrade postao najmlađi masovni ubica na planeti. 

BONUS VIDEO