IZGUBIO SUDSKI SPOR PA UPUCAO ADVOKATA: Komšinica videla jeziv prizor - stajala na terasi, a onda...


IZVOR: Mihajlo ŽILOVIĆ - 02.08.2023 | 12:58


Komšije ranjenog advokata ispričale su da je motiv incidenta što je Staniša izgubio spor koji je vodio advokat Nedinić.

Foto: printscreen/facebook
IZGUBIO SUDSKI SPOR PA UPUCAO ADVOKATA: Komšinica videla jeziv prizor - stajala na terasi, a onda...

Pera Nedinić (74) lakše je ranjen u pucnjavi jutros dogodila u centru Petrovca na Mlavi. Incident se dogodio oko 7 sati, a napadač Staniša D. (80) čekao je da advokat parkira automobil u garažu koja se nalazi nedaleko od njegove kancelarije. Nakon što je to učinio izašao je iz garaže, a napadač u njega ispalio je šest metaka, od kojih je jedan okrznuo u predelu glave Nedinića.

Komšije kažu da se sve zbilo rano jutros, a da se motivi prepričavaju, i da niko ne zna šta je tačan razlog napada.

- Kažu da ga je upucao zato što je izgubio sudski spor koji se ticao Staniše. Nije mu bilo pravo, pa je zato došao i rešio da mu se osveti. Kažu da je bio spreman na sve, jer je kako pričaju bio baš kivan na njega. Ja sam jutros čula pucnjeve, a sa terase sam videla deku koji pokazuje mesto gde je pucao, ubrzo ga je odvela policija - kaže komšinica ranjenog advokata.

Komšije kažu da je napadač prema svemu sudeći znao rutinu kretanja advokata, i da je sve detaljno isplanirao. 

- On je znao da će se advokat pojaviti i da će ovde parkirati auto, a da će potom polako otpešačiti do tržnog centra "Stig" gde ima kancelariju, to je veoma blizu. Ovde skoro i da nema gužve, i pregledan je prostor - objašnjava nam komšinica i dodaje:

- Pera je fin čovek, prva žena mu je preminula, sa njom ima decu, kasnije oženio se ponovno, i sada živi sa drugom suprugom. Uglavnom nakon što završi posao, ide na vikendicu gde se praktično preselio, a potom dolazi u grad na posao. On je advokat 30 godina, veoma je iskusan - rekla je za Republiku.rs komšinica ranjenog advokata.

Podsetimo, napadač se sam predao policiji, nakon čega je uhapšen i određeno mu je zadržavanje. Ranjeni advokat je sa lakšim povredama zbrinut u Zdravstvenom centru u Petrovcu na Mlavi.

BONUS VIDEO: