BAKA POLICAJCA IZ PRIJEPOLJA U ŠOKU: Nikom nije jasno kako je Igor počinio stravičan zločin - Eh, dete, šta učini?!


IZVOR: Mihajlo ŽILOVIĆ - 22.05.2023 | 12:01


Baka policajca koji je usmrtio Ervina Ć. iz Priboja rekla je za naš list da ih je sve bez reči ostavila tragedija koja se dogodila.

Foto: Shutterstock
BAKA POLICAJCA IZ PRIJEPOLJA U ŠOKU: Nikom nije jasno kako je Igor počinio stravičan zločin - Eh, dete, šta učini?!

Igor A. (28) iz Priboja je jednom ugostiteljskom objektu u centru grada krvnički pretukao i usmrtio bokserom Ervina Ć. (35) iz istog mesta, a Republika.rs stupila je u kontakt sa porodicom policajca za kojim se traga.

Baka policajca je u šoku, a ispričala nam je da je tek sinoć čula šta se desilo.

- Ne mogu da pričam, ja sam dete juče saznala za to. Nisam ništa znala. Igora nisam videla par dana, ne javlja se i ne dolazi - rekla nam je baka Igora A i dodala:

- Roditelji su mu sada otišli u policijsku stanicu i i onu su veoma potreseni. Eh, šta se dogodi.

Vidno uznemirena baka ističe da otkako su čuli šta je Igor uradio ne prestaju da plaču i u neverici su da je njihov sin i unuk mogao tako nešto stravično da učini.

Podsetimo, prema rečima očevidaca iz lokala u kome je došlo do tragedije, Ervin se provodio sa društvom u jednom kafiću, dok je pored šanka stajao Igor A. sa kolegom.

- Njih dvojica su bili u istom lokalu, kada je Igor prišao Ervinu, počela je rasprava a zatim i tuča. Krvnički ga je udarao. Ervin je pao na pod i tako povređen nastavio da leži. Kad je stigla Hitna pomoć mogla je da konstatuje samo smrt nesrećnog mladića – isprčao je jedan od očevidaca.

Na lice mesta ubrzo je stigla Hitna pomoć, međutim tridesetpetogodišnjem muškarcu spasa nije bilo.

Kako saznajemo,  Igor A. je pripadnik specijalne policijske jedinice u Beogradu, koji je tokom vikenda došao u rodni grad Priboj i u trenutku ubistva bio je van dužnosti. Za policajcem se i dalje traga.

BONUS VIDEO