EKSKLUZIVNO! Kosta slikao oružje pre polaska u krvavi pohod! Pogledajte pištolj kojim je ubio DEVETORO i SEDMORO RANIO! (FOTO)


IZVOR: Republika - 04.05.2023 | 18:16


Kosta Kecmanović (14) juče je u O.Š. Vladislav Ribnikar na Vračaru ubio osam svojih drugara i člana obezbeđenja. Ranio je još šestoro dece i jednu nastavnicu.

Foto: printscreen/Republika
EKSKLUZIVNO! Kosta slikao oružje pre polaska u krvavi pohod! Pogledajte pištolj kojim je ubio DEVETORO i SEDMORO RANIO! (FOTO)

Portal Republika došao je u posed fotografije oružja sa kojim je Kosta Kecmanović krenuo u krvavi pohod.

Tu fotografiju snimio je on sam, najverovatnije u svom stanu, pre nego što je uleteo u školu i počio dosad nezapamćeni zločin na ovim prostorima.

Na jezivoj forografiji vide su dva pištolja, municiju za njih, kao i četiri molotovljeva koktela koji su mu nađeni u rancu prilikom hapšenja.

Foto: Republika

Oružje sa kojim je Kosta Kecmanović krenuo u krvavi pir

 

Da podsetimo, Kosta Kecmanović je juče izvršio krvavi pir u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio osam učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove.

Naime, on je u 8.40 upao u svoju osnovnu školu kada je potegao pištolj na radnika obezbeđenja kojeg je usmrtio.

Nakon toga pucao je i ubio tri učenice u holu i zaputio se u kabinet istorije.

Nastavnica istorije je Kecmanoviću bila prva u kabinetu na nišanu i nju je ranio, a još petoro učenika ubio i šestoro povredio.

Bonus video: