PRONAĐEN RANAC SA DOKUMENTIMA JEDNOG OD NESTALIH NA DUNAVU! Porodice mole za pomoć


IZVOR: Republika - 20.03.2023 | 16:08


Ranac sa dokumentima jednog od mladića nestalih pre dve noći kod Pančevačkog mosta pronađen je danas u Dunavu.

Foto: ST/Nemanja Pančić
PRONAĐEN RANAC SA DOKUMENTIMA JEDNOG OD NESTALIH NA DUNAVU! Porodice mole za pomoć

Ranac sa ličnim dokumentima pronađen je tokom opsežne potrage za trojicom mladića Milošem Markovićem (37), Nenadom Trivkovićem (35) i Milanom Nikolićem (36), saznaje Blic.

U potragu za nestalim mladićima uključili su se prijatelji, poznanici, ali i ljudi dobre volje koji žele da pomognu da se što pre pronađu.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Rečna policija

 

Porodice nestalih još jednom apeluju za pomoć i mole ljude dobre volje koji imaju čamce, kajake, dronove, ali i one koji bi se u potragu uključili peške zbog nepristupačne leve obale Dunava na potezu od Pančeva do Borče da se jave na broj 063/720 12 02.

Ranije danas, Sofija, supruga nestalog Miloša izjavila je za "Blic" da porodice misle da je neplivač imao prsluk, ali da se možda uspaničio.

Neplivač se uplašio?

- Oni nisu odmah krenuli da plivaju za ovim drugarom, verovatno zato što nisu hteli da ostave neplivača tu, jer on možda nije hteo da se odvoji od čamca i dalje se gubi svaki trag - kaže supruga nestalog Miloša.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Rečna policija

 

Podsetimo, Mane K. (37) jedini je uspeo da ispliva na obalu nakon što se u subotu na Dunavu prevrnuo čamac usled jake košave i talasa.

On je prema rečima očevidaca, bio izgreban i blatnjav kada se dokopao obližnjeg šiblja i zatražio pomoć.

- Isplivao je i izašao i reke u visini Krnjače na levoj obali Dunava. Tumarao je kroz šiblje preko nasipa, video svetlost kuća, došao do prvih kuća, izgreban, blatnjav i prijavio nesreću - kaže očevidac.

Isplivali Mane K. kačio je i ranije slike sa reke i pecaljke pa se pretpostavlja i da je bio pecaroš, te i da je možda time bio iskusniji na vodi.

BONUS VIDEO: