UŽAS KOD PREŠEVA: Školski domar obljubio devojčicu - vodio je u hotel i kupovao joj poklone!


IZVOR: blic.rs, Republika - 03.02.2018 | 20:07


Domar V. V. (41) iz jednog sela kod Preševa uhapšen je zbog sumnje da je zaveo i obljubio devojčicu (13), učenicu škole u kojoj je zaposlen.

Foto: pixabay.com

Užasna priča devojčice iz Preševa

Prema sadašnjim sazanjima u istrazi, domar je pre devet meseci zaveo učenicu, a zatim je pre dva meseca prisilio na seksualne odnose. Ovaj slučaj obljube deteta otkriven je nakon što su učenici i zaposleni u školi posumnjali da se nešto događa jer se devojčica ne ponaša kao ranije.

Prvo su drugovi iz odeljenja uočili da se devojčica promenila, pa su o tome obavestili nastavnike. Odmah je angažovana psihološko-pedagoška služba škole i obavljen je razgovor sa devojčicom.

Maloletnica je prvo negirala da se sa njom bilo šta dešava, ali se kasnije delimično otvorila i priznala da je zaljubljena u starijeg čoveka, čiji identitet nije želela da otkrije.

U pratnji roditelja, devojčica je dala izjavu, a zatim je po nalogu dežurnog tužioca domar osumnjičen za obljubu uhapšen. U daljoj istrazi je utvrđeno da je osumnjičeni V. V, koji povremeno radi kao di-džej po klubovima, devojčici kupio mobilni telefon u kome su istražitelji pronašli njegove poruke da se sastanu.

Takođe je ustanovljeno da je devojčicu povremeno vodio u obližnji motel, gde joj je oduzeo nevinost, i da joj je kupovao poklone.

Na saslušanju, prema saznanjima "Blica", optuženi domar se branio rečima da mu je sve namešteno, da je sve laž da bi se uništila njegova porodica.