ŠTA JE ZVEZDAN PRVO URADIO POŠTO JE ISPALIO KOBNI HITAC?! Dokumentacija otkriva kako se Slavnić ponašao nakon zločina s umišljajem!


IZVOR: Republika - 09.02.2023 | 20:15


Zvezdan Slavnić, rijaliti učesnik i sin proslavljenog košarkaša Moke Slavnića počinio je stravičan zločin u beogradskom klubu "4 Sobe" 7. marta 1998. godine, a nakon što je likvidirao Olivera Jovanovića poručio je drugovima da beže, pokuzuju ekskluzivni dokumenti do kojih je došao portal Republika.

Foto: SHUTTERSTOCK, D. Kadić
ŠTA JE ZVEZDAN PRVO URADIO POŠTO JE ISPALIO KOBNI HITAC?! Dokumentacija otkriva kako se Slavnić ponašao nakon zločina s umišljajem!

Prema papirologiji do koje smo došli, nakon brutalnog zločina Slavnić je prišao Jovanoviću i opipao mu puls, a svi njegovi drugovi počeli su da beže prema Ulici Strahinjića Bana.

Foto: Privatna arhiva

 

Kako pokazuje dokumenticija, po nalazima veštaka na osnovu dokaza, kao i nakon rekonstrukcije utvrđeno je da je Oliver Jovanović u trenutku kada je Zvezdan pucao u njega potiljkom bio okrenut ka ustima cevi pištolja, a u trenutku ispaljivanja kragna kožne jakne je bila podignuta uz glavu.  POGLEDAJ GALERIJU

Oliver je zadobio ustrelinu glave i to na 179 cm u levoj polovini potiljka, a metak mu je ostao u oku. 

- Pozvali smo Hitnu pomoć, tada je Uglješa Vlajković već počeo da dolazi svesti i zajedno smo nas dvojica uneli Olivera u kola i odvezli ga do Urgentnog centra - između ostalog ispričao je Maks Vinterfeld, svedok čiji je iskaz sud prihvatio kao objktivan i verodostojan.

Podsetimo, kako je Republika već pisala, dokumentacija koju su novinari našeg portala danonoćno studirali pokazuje da je Slavnić u trenutku zločina bio svestan svog dela.

Opširnije o tome možete čitati u posebnom tekstu.

Važna napomena

Strogo je zabranjeno korišćenje teksta ili delova teksta kao i fotografija bez prethodnog odobrenje redakcije portal Republika.