HIRURG UMISLIO DA GA ŽENA VARA, PA JE MUČKI PRETUKAO: Oglasila se prijateljica supruge doktora nasilnika: U njega kao da je ušao neki đavo


IZVOR: Aleksandra GRUJIĆ - 05.02.2023 | 10:32


Uhapšeni hirurg Nikola Ostojić navodno iz bolesne ljubomore mučki tukao suprugu.

Foto: Facebook
HIRURG UMISLIO DA GA ŽENA VARA, PA JE MUČKI PRETUKAO: Oglasila se prijateljica supruge doktora nasilnika: U njega kao da je ušao neki đavo

Slučaj porodičnog nasilja koje je uzdrmalo javnost budući da je reč o poznatom beogradskom hirurgu Nikoli Ostojiću (48), osumnjičenom da je u sredu u porodičnom stanu u Zemunu brutalno pretukao suprugu I. O. (42), polako se rasvetljava.

Dok policija istražuje sve detalje ove drame, isplivavaju jezivi detalji.

Naime, Srpski telegraf uspeo je da stupi u kontakt s prijateljicom I. O., koja je u suzama ispričala da još ne može da poveruje šta je snašlo ovu porodicu. Kako kaže, sumnja se da je razlog brutalnog iživljavanja nad njenom drugaricom Nikolina bolesna ljubomora.

Foto: Facebook

Nikola Ostojić

 

- Nismo se videle izvestan period, ali ono što znam i što mi je pričala ranije jeste da su imali skladan odnos, koji traje već godinama. Kao i u svakom braku, postojali su problemi, ali su ih uvek mirno rešavali, bez nekih većih konflikata. Ovaj put, kako sam čula, on je umislio da ga I. O. vara s kolegom i tada je počeo s mučkim batinama i iživljavanjem nad njom. Pokušavala je da mu objasni da to nije istina, ali u njega kao da je ušao neki đavo, nije joj verovao i nije mogao da prestane s maltretiranjem, već je svakim danom radio sve gore stvari - objasnila je prijateljica pretučene žene.

Nikola Ostojić osumnjičen je da je supruzi naneo teške telesne povrede. Lekari su konstatovali prelom četiri rebra, kao i leve laktične kosti. Kako je istakla njena drugarica, I. O., nakon svega što je preživela, totalno se povukla u sebe.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Kuća Nikole Ostojića

 

- Ona je bila jedna od pozitivnijih osoba koje poznajem, uvek vesela i nasmejana, a pre svega, porodična žena koja je bila spremna za muža sve da učini. Sigurna sam da nije napravila nijednu grešku u braku, već da je monstrum sve umislio u svojoj glavi. Čula sam da se nakon stravičnih scena I. O. totalno povukla u sebe, da ne izlazi iz kuće od sramote. Samo razmišljam o toj deci, koja su sve to proživljavala zajedno s njom. Nemam srca da je nazovem da joj ne bi stajala na muku, samo se nadam da će se iz svega izvući, bar zbog maloletne dece - zaključila je prijateljica. 

Podsetimo, pripadnike policije u sredu oko 17 časova pozvale su uplašene komšije bračnog para koje su čule tuču i svađu. Po dolasku, zatekli su njihovih troje dece od 14, devet i četiri godine, nesrećnu ženu u podlivima, kao i osumnjičenog, kod kojeg su pronađena dva pištolja, kojima je, navodno tukao suprugu.

- Od početka januara do početka februara ove godine vršio je krivično delo nasilje u porodici na taj način što je u više navrata prema oštećenoj - svojoj supruzi, vršio nasilje šutirajući je nogama i udarajući je rukama po glavi i celom telu, udarajući je predmetima podobnim da telo teško telesno povredi, daveći je kablom, čupajući je za kosu, upućujući joj pretnje, ponižavajući je i vređajući je - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Doktor je u petak priveden na saslušanje u Treće osnovno javno tužilaštvo, gde se branio ćutanjem, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Obrisala nasilnika s Instagrama


Nakon što je I. O. puštena iz bolnice na kućno lečenje, ona je odlučila da siledžiju potpuno izbriše iz života. Naime, nesrećna žena prvo je zaključala profil na Instagramu, a potom obrisala muža iz prijatelja, kao i sve fotografije. 

Prestala da se frizira

Kako je istakla komšinica iz kraja, I. O. u poslednje vreme prestala je da ide i u frizerski salon.

- Znam je kao jednu mnogo dobru osobu, uvek je bila prijatna. Čula sam da je maltretirao zbog ljubomore i to mi negde ima smisla jer je u poslednje vreme nisam viđala u frizerskom salonu u kojem smo se i upoznale, pa postoji mogućnost da joj je branio da se sređuje - rekla je komšinica za Srpski telegraf.