UBICA I ŽRTVA! Dva Gorana Đokića, dve SUDBINE: Jedan ubio zbog koristoljublja, drugi ubijen iz istog razloga!


IZVOR: Republika - 28.01.2023 | 13:47


Policija je utvrdila da je Goran Đokić ubio oko Božićnih praznika dve starice, inače sestre, na Bežanijskoj kosi, posle čega je sa njihovih računa u banci podigao milion dinara.

Foto: Facebook
UBICA I ŽRTVA! Dva Gorana Đokića, dve SUDBINE: Jedan ubio zbog koristoljublja, drugi ubijen iz istog razloga!

Goran Đokić je, pre dva dana počinio samoubistvo, navodno zbog griže savesti, a tom prilikom je ostavio oproštajno pismo u kojem je napisao supruzi "da više ne može da izdrži i da im čuva decu".

Ono što upada u oči jeste da beogradski ubica i samoubica ima isto ime i prezime kao i Goran Đokić iz Aleksinca, koji je krajem septembra 2021. godine, zajedno sa suprugom i ćerkom likvidiran u zaseoku sela Moravac kod Aleksinca.

Ironijom sudbine, ova dva "imenjaka i prezimenjaka" prerano su i nasilno napustila ovaj svet, i to zbog koristoljublja. S tim - što je jedan zbog njega ubio,  (Goran Đokić iz Beograda), a drugi je, zajedno sa celom svojom porodicom, zbog koristoljublja, izgubio glavu. 

Foto: printskrin

Goran, Lidija i Gordana Đokić

Naime, Gorana Đokića iz Aleksinca i njegovu ćerku Lidiju i suprugu Gordanu, ubio je, kako se sumnja, rođak Goran Džonić.

Smatra se da je Džonić familiju najpre likvidrao, a potom i njihova tela spalio, iz koristoljublja jer je na imanju njegovog sina Stefana pronađeno preko 40.000 evra za koje se veruju da su ukradeni od Đokića koji je u Aleksincu držao menjačnicu.

Gorana Džoniću bi narednog meseca trebalo da počne suđenje za ovaj zločin.

I jedan i drugi zločin, i ovaj na Bežanijskoj kosi, kao i onaj u Aleksincu, istakao se po monstruoznosti, koja je ozbiljno uzdrmala javost ne samo u Srbiji, već i u regionu, ali i po tome što je policija dugo tragala za počiniocima.

Bonus video: