BIO JE UNAKAŽEN OD BATINA, SAV JE BIO NATEKAO OD PESNICA! Komšije ništa nisu čule kada je ubijen vlasnik menjačnice u Veterniku!


IZVOR: Republika - 25.01.2023 | 13:23


Policija je uzela snimke sa obližnjih kamera.

Foto: printskrin/instagram/192_rs
BIO JE UNAKAŽEN OD BATINA, SAV JE BIO NATEKAO OD PESNICA! Komšije ništa nisu čule kada je ubijen vlasnik menjačnice u Veterniku!

Vlasnik menjačnice u Veterniku Jovan J. nasmrt je pretučen sinoć u Ulici Nova.

Kako kažu meštani, niko od njih nije čuo svađu, niti primetio da se nešto čudno dešava.

- Čuli smo da se dogodilo ubistvo i da je nesrećni vlasnik menjačnice došao na poziv nekog od poznanika i parkirao se tačno na ćošku kako bi nekog sačekao. Međutim, tada su došla druga kola i poznanik vlasnika menjačnice je ušao u njegova kola i počeli su da se svađaju - kaže komšija za medije i dodaje:

- Kada je nasilnik seo na suvozačevo mesto, počeo je da ga tuče i rukama i nogama. Nesrećni čovek je pokušao da se odbrani, ali nažalost nije uspeo. -

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Jovan je potom izašao iz automobila i pokušao da dozove pomoć, priča sagovornik, ali nije uspeo.

- Niko ga nije čuo niti video, i ko zna koliko je on ležao tu. Jedan od prolaznika, koji živi u blizini, video je da neko leži pored auta i krenuo je ka autu "fijat 500l", gde je zatekao jezivu scenu. Čovek je ležao u lokvi krvi i nije davao znake života. Prolaznik se uplašio i odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć - kaže za medije meštanin Verenika, dok drugi dodaje:

- Vlasnik menjačnice je bio unakažen od batina. Sav je bio natekao i plav od pesnica. -

Niko od komšija nije ništa čuo, ni video, ali kamere su verovatno sve zabeležile.

- Komšijina kamera je sve snimila i policija je od njega uzela video - zapis i tako će lakše utvrditi ko je nasilnik, a vidi se valjda i kola kojim ga je neko lice dovezlo. Policije je bilo na svakom koraku i sve je bilo blokirano, tragalo se za nasilnikom. Bilo je preko 20 policajaca i iz grada znamo vlasnika menjačnice i čovek je bio skroz na mestu i nikad nismo čuli da je upadao u probleme i da ih je pravio -navodi meštanin.

U poslednje vreme se priča da postoji neka grupa koja reletira vlasnike menjačnica, pričaju i dodaju da nije isključeno da je i on morao da plaća reket, ali da je odbio.

BONUS VIDEO: