OGLASIO SE JETMIR OSUMNJIČEN ZA UBISTVO IVANE SA ZVEZDARE! Poslao misterioznu poruku! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 13.01.2023 | 14:47


Jetmir G, Albanac iz Crne Gore, osumnjičen je da je ubio studentkinju Ivanu Krivokapić (26).

Foto: Printscreen/Facebook
OGLASIO SE JETMIR OSUMNJIČEN ZA UBISTVO IVANE SA ZVEZDARE! Poslao misterioznu poruku! (VIDEO)

Tužilaštvo je danas tražilo raspisivanje poternice za Jetmirom G. koji je i zvanično osumnjičen za ubistvo Ivane na Zvezdari krajem decembra prošle godine.

Sumnja se da ju je ugušio zbog ljubomore, a pretpostavlja se da je vreme smrti nesrećne devojke između 00.37 i 5.30 ujutru 23. decembra. 

On je prethodnog dana objavio snimak na Instagramu i poslao misterioznu poruku.

- Srećan je čovek koji gleda svoja posla - navodi se u video-snimku koji je osumnjičeni postavio.

 

 

Podsetimo, ekipa Republike prva je pisala o tome da je Ivana poslednje dane provela sa Jetmirom G. u stanu. Oni su tada objavljivali fotografije na kome se osmehuju i kite novogodišnju jelku, dok su imali i praznične dodatke: kapu i rajf. 

On je našoj novinarki rekao da su fotografije nastale pre 4 meseca (u avgustu) i da on nema nikakve veze sa njenim ubistvom, kao i da su bili samo drugovi.

Takođe, ispričao je da je ostajao kod nje do jutra, jer je, navodno, imala problema sa spavanjem. 

Foto: Printscreen/Facebook

Ivana i Jetmir G.

Jetmir je, kako se sumnja, nakon ubistva devojke, otputovao u Crnu Goru autobusom gde je novogodišnje praznike proveo sa porodicom. Od nje se oprostio na društvenim mrežama emotivnim porukama, a kasnije sve fotografije obrisao.

Ivanu Krivokapić su u stanu pronašla braća, jer se danima nije javljala porodici, koja su razvalila vrata. Njena smrt je od početka bila sumnjiva, budući da joj je majica bila podignuta, pantalone spuštene, a stan bio zaključan. Takođe, sa njenog vrata strgnuta su dva lančića, a imala je i modrice koje su ukazivale da se branila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: