ANA I BRAJAN SU SE SVAĐALI NEDELJU DANA PRE NJENOG NESTANKA! Oglasila se prijateljica nestale Srpkinje: Oko Božića je bilo NAPETO!


IZVOR: Adelarda POPOVIĆ - 11.01.2023 | 10:29


Prijateljica nestale Ane Volš, Alisa Kirbi sada priznaje da su se Brajan i Ana sukobljavali u poslednje vreme.

Foto: Tanjug/AP, Instagram/Printscreen
ANA I BRAJAN SU SE SVAĐALI NEDELJU DANA PRE NJENOG NESTANKA! Oglasila se prijateljica nestale Srpkinje: Oko Božića je bilo NAPETO!

Ona kaže da je Anu videla u četvrrtak, tri dana pre nestanka i tvrdi je bila frustrirana zato što Brajan nije želeo da se presele u Vašington i da su se za katolički Božić raspravljali zbog toga.

Prijateljica nestale Ane Volš kaže da je ona patila zbog razdvojenosti od dece jer zbog posla nije mogla  više vremena da provodi sa trojicom malih sinova. POGLEDAJ GALERIJU

- Oko Božića je bilo napeto, jer je želela da žive u Vašingtonu, ali je Brajan zatezao oko toga, Ona je o Brajanu govorila kao o najboljem prijatelju i najbliskijoj osobi u koju veruje. Pričala  je da je njihova ljubav bila na prvi pogled i da je on dobra osoba, da je sve što je uradio u prošlosti zapravo posledica samo loših i nesmotrenih odluka - rekla je izmedju ostalog Alisa za američke medije.

Inače Alisa je supruga Pitera Kirbija koji je Brajanov prijatelj i koji je za medije prethodnih dana otkrio da je Brajanov najveći strah bio da će Ana da ga ostavi. Takođe, majka Ane Volš,  Milanka Ljubičić za Republiku je ispričala da je nju kćerka zvala 25. decembra da odmah dođe u Ameriku, što se savršeno  uklapa u priču o Aninimn razmiricama sa Brajanom budući da ja ona želela da njena majka dođe i pomogne joj oko dečaka.

Verovatno da je Ana želela da sa sobom povede sinove u Vašington gde bi joj majka čuvala decu dok ona radi u vezi sa prodajom nekretnina, što je bio njen posao zbog kojeg je često putovala i prekovremeno radila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: