NA DEPONIJI PRONAĐENI KRUNSKI DOKAZI U SLUČAJU NESTANKA ANE VOLŠ?! Veruje se da OVO ukazuje na zločin!


IZVOR: Republika - 10.01.2023 | 15:01


Policija je detaljno pregledala lokalnu deponiju.

Foto: Instagram/Twitter/Printscreen
NA DEPONIJI PRONAĐENI KRUNSKI DOKAZI U SLUČAJU NESTANKA ANE VOLŠ?! Veruje se da OVO ukazuje na zločin!

Policija koja je celu noć pretresala smetlište nedaleko od kuće nestale Ane Volš pronašla je nekoliko kesa sa smećem pune krvi! Pronađene su i sekira, testera, tepih i iskorišćena sredstva za čišćenje a kojima je, sumnja se, neko pokušao da ukloni dokaze zločina.

Predstavnici policije cele noći pretresali su i češljali deponiju Pibodi koje se nalazi u blizini kuće Volšovih u Kohasetu.

 

Tokom dana policija je u zaštitnim odelima i sa psima pretraživala teren kako bi pronašli dokaze. Ana Volš (39) poslednji put je viđena živa 1. januara posle novogodišnje večere u svojoj kući u Kohasetu sa suprugom i prijateljem.

Suprug, Brajan Volš, trenutno je u pritvoru uz kauciju od 500.000 dolara pod optužbom da je obmanuo istražitelje u slučaju. On se izjasnio da nije kriv na suđenju u ponedeljak u Okružnom sudu Kvinsi.

Tužioci su rekli da je krvav nož pronađen u porodičnom podrumu i da je Brajan Volš navodno kupio 450 dolara u sredstvima za čišćenje nakon njenog nestanka.

Tužioci su rekli da je Ana Volš poslednji put viđena kako izlazi iz kuće oko 4 sata ujutro 1. januara da bi se odvezla do aerodroma Logan u Bostonu na let do nacionalnog aerodroma Regan u Vašingtonu. Tokom suđenja u ponedeljak, rečeno je i da nikada nije stigla do aerodroma.

Mobilni telefon Ane Volš je pingovao u delu kuće 1. i 2. januara, saopštila je policija.

Njihova tri maloletna sina u hraniteljskoj su porodici dok se potraga za njihovom majkom nastavlja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: