MAJKA ANE VOLŠ U ŠOKU: Brajan mi je spasao život, ali ako je ovo istina on se pretvorio u ZVER!


IZVOR: Adelarda POPOVIĆ - 10.01.2023 | 13:09


Milanka Ljubičić, majka Ane Volš posle vesti da su nađeni predmeti koji bi mogli da ukazuju da je njen zet Brajan Volš počinio ubistvo supruge u Kohasrtu u Americi, otkrila je za Republiku da je sada osumnjičeni njoj spasio život pre godinu dana.

Foto: Prinstkrin/Instagram/anawalshe
MAJKA ANE VOLŠ U ŠOKU: Brajan mi je spasao život, ali ako je ovo istina on se pretvorio u ZVER!

Slomljena od tuge zbog nestanka ćerke ali i od šoka usled osumnjičenja ćerkinog muža za Anin nestanak, Milanka kaže da ne može da poveruje da je on uopšte bio u stanju da počini zločin.

Beogradska gospodja ističe da se njen zet lepo slagao sa njenom ćerkom i da je bio dobar otac. Izgubljena jer ne zna kome da veruje u vezi sa vestima koje do nje stižu priseća se kako je zet uvek bio dobar u njenim očima.

Nesrećna žena objašnjava da bi sigurno bila mrtva da Brajan prilikom njenog boravka u Americi u njihovoj kući nije  čuo da je ona pala i pritekao joj u pomoć.

POGLEDAJ GALERIJU

- Zet je uvek bio dobar i ja neću da verujem da je istina ovo što pišu. Mnogo je laži. Ako je istina da joj je naudio on je morao da se pretvori u zver od plemenitog čoveka. Spasao mi je život pre godinu dana kada sam bila kod njih. Zet je čuo da sam pala iako smo bili na različitim spratovima kuće i reagovao je brzo da mi pomogne. Ana je bila u drugom delu kuće i nije ništa čula. Brajan je pozvao hitnu. Odmah su dosli hitna, policija i vatrogasci, jer kod njih to tako ide. Ispostavilo se da sam imala moždani udar. To se dogodilo 25. decembra. Zet mi je obezbedio lečenje u najboljoj bolnici. Operisana sam tamo i bila mesec dana u bolnici. U martu sam tek došla u Beograd - ispričala  je Milanka.

Inace, Ana Volš (Ljubičić) trgovac nekretninama i majka tri mala dečaka nestala je u novogodišnjoj noći, a njen muz je nestanak prijavio posle tri dana. U nedelju je uhapšen zbog remećenja istrage, a sada ga sumnjiče za Anino ubistvo jer su u podrumu njihove kuće pronadjeni nož i tragovi krivi  kao i brojni predmeti koji bi mogli biti korišćeni u ubistvu i njegovom prikrivanju.

Takođe, američki mediji pišu da je otkriveno da je Brajan na Guglu pretraživao način na koji se može otarasiti tela težine oko 50 kilograma. Istraga je otkrila i da je Anin mobilni telefon u kući bio do 2. januara.

BONUS VIDEO: