UHAPŠENI MUŽ NESTALE ANE VOLŠ SE SMEJE DOK GA HAPSE! Fotografija uznemirila svet: "Ovako izgleda čovek koji je UHVAĆEN"


IZVOR: Republika - 09.01.2023 | 15:45


Snimak objavljen na društvenim mrežama je sve šokirao. Na njemu se vidi suprug nestale Beograđanke Ane Volš kako izlazi iz kuće sa "osmehom oko glave''!

Foto: TWITTER/@BRADTATUM/SCREENSHOT
UHAPŠENI MUŽ NESTALE ANE VOLŠ SE SMEJE DOK GA HAPSE! Fotografija uznemirila svet: "Ovako izgleda čovek koji je UHVAĆEN"

Brajan Volš, suprug nestale Ane Volš, danas je saslušan u sudnici, dan nakon što je optužen za dovođenje policije u zabludu tokom istrage o nestanku njegove supruge.

U ponedeljak se navršava osam dana od kada je Ana Volš poslednji put viđena.

VBZ-TV I-Team je saznao da su istražitelji dobili nalog za pretres kuće, piše CBS News.

Istražitelji su se u nedelju pojavili sa lopatama u rukama u okviru pretresa. Neki su viđeni kako nose kutije sa dokazima iz kuće.

Takođe snimak koji je sve šokirao nastao je kada su Brajana izvodili policajci i odveli ga na saslušanje. On je sa lisicama na rukama izlazio iz kuće nasmejan, kao da se ništa nije dogodilo. Ljudi su ostavljali komentare ispod snimka: "Njegov osmeh je tako zao", "To je lice uhvaćenog čoveka."

Podsetimo, godine 2018, Brajan Volš optužen je za prevaru u Okružnom sudu SAD nakon što je navodno prodao dve lažne slike Endija Vorhola. VBZ-TV je dobio i potvrdio audio snimak govorne pošte koju je Brajan Volš ostavio prijatelju svoje žene. Prijatelj, koji živi u Vašingtonu, gde radi Ana Volše, rekao je da je govorna pošta ostavljena u sredu. Tog istog dana je policiji prijavljen njen nestanak. 

Korisnici društvenih mreža su izrazili sumnju u vezi sa suprugom nestale 39-godišnje Ane Volš nakon ekskluzivnog audio snimka koji je objavljen na Tviteru.

U audio snimku od 43 sekunde, koji ima preko 59.000 pregleda, može čuti kako Brajan govori:

- Dobar dan, ja sam Brajan Volš. Ane nema već nekoliko dana, proveravao sam na poslu, ali je nema. Iznajmila je kuću u mestu gde je bila (zbog posla) neposredno pre nestanka. Ako ste možda pričali sa njom u nedelju ili prethodnih nekoliko dana, molim vas da mi javite. Ako znate bilo koga sa kim je Ana bila u kontaktu, takođe mi javite. Žao mi je što vas uznemiravam. Ja verujem da je Ana dobro - rekao je Brajan Volš, suprug nestale Ane. Napali su ga zato što je zvučalo kao da on uopšte nije uznemiren zbog nestanka žene.

 

BONUS VIDEO: