LOVAČKOM PUŠKOM UBIO ŽENU ISPRED KOMŠINICE! Ljubodrag iz Velike Plane saslušan, ovako se branio pred sudom!


IZVOR: Republika - 19.12.2022 | 14:05


Očevidac porodične drame bila je njihova komšinica koja je pre ubistva s nesrećnom ženom došla iz grada i spremala svečani ručak za proslavu

Foto: Printscreen/Društvene mreže
LOVAČKOM PUŠKOM UBIO ŽENU ISPRED KOMŠINICE! Ljubodrag iz Velike Plane saslušan, ovako se branio pred sudom!

Ljubodrag N. (67) iz sela kod Velike Plane koji je uhapšen zbog sumnja da je u subotu iz lovačke puške brutalno ubio suprugu Milanku N. (65) na proslavi 40 godina braka, na saslušanju u tužilaštvu branio se ćutanjem.

Podsetimo, jezivi zločin dogodio se u subotu oko 13.40 sati u porodičnoj kući supružnika u jednom selu u okolini Velike Plane, kada je iz za sada nepoznatog razloga osumnjičeni nakon kraće rasprave sa ženom uzeo stari karabin i jednim hitcem upucao nesrećnu ženu, koja je na mestu preminula.

Očevidac porodične drame bila je njihova komšinica koja je pre ubistva s nesrećnom ženom došla iz grada i spremala svečani ručak za proslavu, dok je osumnjičeni ostao u kafani.

- Osumnjičeni za ubistvo supruge na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu branio se ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da u ovoj fazi postupka ne iznosi odbranu - kaže naš sagovornik i dodaje:

Tužilaštvo je nakon saslušanja stavilo predlog sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Smederevu da osumnjičenom odredi pritvor u trajanju do 30 dana.

Nakon ubistva, telo nesrećne žene odvezeno je na obdukciju koja će tvrditi tačan uzrok smrti.

- Milanka N. pogođena je jednim metkom i to u predelu stomaka iz lovačke puške. Ona je od zadobijenih povreda preminula na mestu, a sumnja se da je metak izazavao unutrašnje krvarenje i nesrećnoj ženi nije bilo spasa - kaže izvor iz istrage.

Kobnog dana, podsetimo, bračni par slavio je 40 godina ljubavi, ali je sve prekinuto u jednom trenutku.

- Slavili su jubilej ljubavi, spremali slavu Svetog Nikole, dočekali penziju, opremili kući i potrošili u sređivanje preko 20.000 evra, a sada je jedno pod zemljom, a drugo iza rešetaka - dodaju komšije sela kod Velike Plane koji navode da su supružnici uvek delovali srećno i zadovoljno, prenose mediji.

BONUS VIDEO: