HADŽIĆA PUŠTAJU NA SLOBODU! Okrivljenom nasilniku koji je pretukao sestru "Uki q" ukinut pritvor!


IZVOR: Adelarda POPOVIĆ - 10.10.2022 | 12:56


Damjan Hadžić, koga je sestra poznate tiktokerke "Uki q" Sara Hadžić opužila za nasilje, biće pušten je na slobodu pošto su prestali zakonski razlozi za ostanak u pritvoru.

Foto: Instagram/uki_q, Tanjug/M. Milivojević
HADŽIĆA PUŠTAJU NA SLOBODU! Okrivljenom nasilniku koji je pretukao sestru "Uki q" ukinut pritvor!

Kako saznaje Republika, Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet je predlog za ukidanje pritvora, a Hadžiću je određena mera "Zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa oštećenom".

Pritvor Hadžiću prethodno je bio određen pritvor jer su procenjeno da su postojale okolnosti u kojima bi mogao da ometa postpupak utičući na svedoke - u konkretnom slučaju na Saru Hadžić.

Sa druge strane, ona je ostala pri navodima iz krivične prijave i pridružila se krivičnom gonjenju i istakla imovinsko-pravni zahtev koji će naknadno opredeliti.

Podsetimo, poznata tiktokerka "Uki q" objavila je na društvenim mrežama informaciju da je njen zet pretukao njenu sestru.

- Večeras oko 21 čas, ovaj dečko sa slike je pretukao moju sestru, do te mere da je izgubila svest. Sve ću javno da kačim jer živimo u državi u kakvoj živimo i kada već imam neku vrstu glasa neću da ćutim, želim da ovu moju platformu iskoristim da što više ljudi čuje i zna i da se proširi generalno svest o nasilju nad ženama. Ne dešavaju se ovakve stvari samo drugim ljudima - napisala je tiktokerka tada nakon što je podelila footgrafiju muža njene sestre.