SAHRANJENA MALA PETRA: Majka zarila ruke u zemlju i pala u nesvest


IZVOR: Slađana STEPANOVIĆ - 06.10.2022 | 16:16


Petra (2), devojčica iz Vršca koju je otac ubio, sahranjena je danas u tom gradu.

Foto: Nikola Mutić
SAHRANJENA MALA PETRA: Majka zarila ruke u zemlju i pala u nesvest

Dok su grobari spuštali beli sanduk u raku, devojčicina baba je vikala: "Nemojte, ne spuštajte je, molim vas! Petra, sačekaj baku, ne idi!".

Suzana B., koja je na najgori način izgubila svoju ćerkicu, nikako nije mogla da podnese njenu sahranu. Kada je kovčeg spuštan u raku, nju su izdale noge i pala je na zemlju i u nju zarila ruke, neutešno plačući. Bol je bio toliko neizdrživ da je nesrećnica ubrzo pala u nesvest.

Ona je nekoliko minuta bila bez svesti, a okupljeni rođaci su u panici počeli da zovu Hitnu pomoć.

Kada su lekari stigli i dali joj lekove, pokušali su da je podignu, ali je ona odbijala da napusti grob svoje ćerkice. Neutešno je jaukala i dozivala je, ali su je oni ipak odveli i smestili u ambulantna kola i odvezli u bolnicu. POGLEDAJ GALERIJU

Podsetimo, zločin koji je potresao Srbiju dogodio se u utorak oko 15 sati kad je Marko B. udavio svoje dete, staro dve i po godine, u kadici punoj vode, a potom se obesio.

Markova supruga Suzana B. je oko 14.15 sati prijavila dežurnoj službi policije da joj je poslao poruku preko telefona da će ubiti sebe i dete.

Suzana i Marko su inače bili u fazi razvoda, a Centar za socijalni rad je kobnog dana dete dodelio ocu na starateljstvo iako je samo nedelju dana ranije bio osuđen zbog porodičnog nasilja uslovno na tri godine zatvora.

Bonus video: