DOZIVALA GA JE "ANDRIJA, ANDRIJA", BILO JE JEZIVO SLUŠATI! Komšije opisale užas na Voždovcu kada je muškarac skočio sa 6. sprata! (FOTO)


IZVOR: Jovana BRANKOVIĆ - 06.10.2022 | 10:30


Jeziva nesreća dogodila se u sredu uveče oko 22 časova kada je muškarac skočio sa 6. sprata zgrade u ulici Braće Srnić.

Foto: ST/P. DIVAC
DOZIVALA GA JE "ANDRIJA, ANDRIJA", BILO JE JEZIVO SLUŠATI! Komšije opisale užas na Voždovcu kada je muškarac skočio sa 6. sprata! (FOTO)

Ekipe hitne pomoći vrlo su brzo izašle na treren, a muškarac je zadobio povrede glave i noge.

Komšije je uznemirila buka koja se tom prilikom čula, a čitavu situaciju nazvali su strašnom.

Ne znam sta se desilo tačno, ali znam da je skočio sa šestog sprata i da sam čula jecaje i zapomaganje neke žene koja ga je dozivala "Andrija, Andrija". Mislim da su iz hitne pokušavali reanimaciju u par navrata, ali su ga brzinom svetlosti odvezli na Vojnomedicinsu akademiju - rekla je N.J. za Republiku.

Bilo je jezivo slušati. Nisam smela da gledam. -

Foto: Republika

Mesto na koje je pao čovek sa 6. sprata

Za sada nije poznat motiv zbog koga je nesrećni čovek pokušao samoubistvo.

Podsetimo, danas se u beogradskom naselju Galenika dogodio još jedan pokušaj samoubistva. Muškarac je skočio sa 6. sprata, što je i prijavio komšija koji ga je video kako proleće u donjem vešu.

U ovom slučaju se dogodilo čudo, jer kada se komšija pojavio na prozoru da vidi u kome je stanju, čovek je samo ustao, otresao prašinu sa sebe i mirno se vratio u svoj stan. 

Ovo nisu usamljeni slučajevi, pre tri dana muškarac počinio samoubistvo na Banovom brdu skočivši sa zgrade nakon što se posvađao sa suprugom. Prolaznici i komšije videli su ga kako skače i on je na mestu ostao mrtav.

BONUS VIDEO: