ZA MADAM NEDU RADILO 10 DEVOJAKA! Novac od prostitucije trošila na egzotične destinacije, reklamirali se na sajtu!


IZVOR: Republika - 01.09.2022 | 06:36


Tužilaštvo za organizovani kriminal je sudiji za prethodni postupak Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu, nakon saslušanja predložilo da se svim pripadnicima organizovane kriminalne grupe koja se tereti da je izvršila krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i posredovanje u prostituci odredi pritvor što je sud juče i uradio.

Foto: MUP Srbije
ZA MADAM NEDU RADILO 10 DEVOJAKA! Novac od prostitucije trošila na egzotične destinacije, reklamirali se na sajtu!

Raspisana potraga za još jednom ženom koja je bila deo grupe.

Tužilaštvo je predložilo pritvor okrivljenima i to: Nedi B., Samiru B.,Nini R., Milici M., Milici O. i Vesni V., zbog opasnosti od bekstva, uticaja na svedoke i opasnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti ili izvršiti neko drugo krivično delo - saopštilo je tužilaštvo.

U daljem toku postupka tužilac će, kako se navodi, ispitati svedoke, naložiti veštačenja oduzetih telefona i drugih uređaja kao i prikupiti sve dokaze radi utvrđivanja svih relevantnih činjenica u postupku.

Sumnja se da su grupu predvodili Neda B. i njen bivši suprug Samir.

Oni su se više od osam meseci bavili prostitucijom. Za njih je radilo 10 devojka. Za veče sa klijentom uzimali su čak i do 200 evra. Oni su se reklamirali na jednom sajtu. Zarađen novac delili su na osnovu zaduženja koje su imali. Nada i Samir su često putovali na egzotične destinacije, a rasokošan život nisu krili već ga javno objavljivali. Pred tužiocem nisu mnogo govorili- kaže naš sagovornik.

Petočlana kriminalna grupa uhapšena je pre nekoliko dana u Beogradu. U velikoj akciji policije i TOK-a lisice na ruke stavljene su jednom muškarcu i 4 žene. Jedna je još u bekstvu, prenosi Telegraf.rs.

BONUS VIDEO: