Ceo dan se svađali oko PARA! Uveče je zaklao, a onda pokušao samoubistvo! Detalji jezivog zločina u Futogu!


IZVOR: Republika - 23.07.2022 | 15:09


Mile M. (53) osumnjičen je da je nožem ubio svoju suprugu Ivanu R. (50) iz Futoga.

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ
Ceo dan se svađali oko PARA! Uveče je zaklao, a onda pokušao samoubistvo! Detalji jezivog zločina u Futogu!

On je nakon što je ubio ženu, pokušao da sebi da prereže grkljan. Ubistvo se dogodilo u petak veče oko 23 časa u porodičnoj kući u Ulici cara Lazara u Futogu.

- Njih dvoje su se tog dana svađali stalno. On je nju napadao za neke pare, koje joj je dao, a ona je sa tim parama sređivala kuću. Bukvalno sve je uradila i sinu na spratu i njima. On je bio ubeđen da je ostalo još i tražio joj da mu vrati - kaže jedan od meštana Futoga, blizak porodici.

Svađa je bila toliko burna, da je i policija dolazila tog dana, ali kada su oni došli, bračni par se smirio.

- Uveče opet su nastavili. Ona je jadna popila neki sedativ da se smiri, koliko je muštrao tog dana. Kako sam čuo njihov sin mu je rekao da se smiri i otišao u grad, a njegova supruga je ostala sa njom. Ivani nije bilo dobro, te je izašla u dvorište zbog vazduha i Mile je iskoristio taj momenat da je nožem izbode do smrti. Kada je stigla policija, on je pred njima pokušao sebi da oduzme život - dodaje naš izvor.

On mi više nije otac

Probali smo da razgovaramo sa njihovim sinom, koji je sedeo u dvorištu.

- Nemam šta da pričam. Nije ovo svadba, nego tuga. A Mileta više ne mogu nazvati ocem. On mi više nije ništa. Ubio mi je majku - kratko je samo rekao.

U dvorištu je bila i Ivanina majka Stojanka koja nije prestajala da plače i nabraja.

- Da hoće da jave da je on umro. Molim boga. Pre pola godine sam sahranila jednu ćerku, sada drugu. Kako ovo da izdržim - nabrajala je neutešna majka.

Komšije sve najbolje o porodici

Foto: unsplash.com

Nož, Ilustracija

 

Šta se tačno desilo u Miletovoj glavi tog trenutka svi Futožani se pitaju.

- Bili su dobri ljudi. Nikada niko nije imao problem sa njima. Imaju lepu veliku kuću, lepo su živeli. On iz prvog braka ima dete, kao i ona ćerku. Iz zajedničkog braka imaju sina, koji je oženjen. Sa svima su bili u dobrim odnosima, nikada niko od nas nije imao problema sa njima - priča jedan meštanin Futoga.

Koji je motiv ubistva bio, za sada se nagađa. Kako kažu meštani, iz njihovog dvorišta često se čula galama i svađa, uglavnom oko para.

Operisan, ali stabilan

Osumnjičeni Mile je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar.

- U Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine u noći između petka i subote 20 minuta posle ponoći primljen je na pregled pacijent M.M. (53) sa povredama u predelu vrata. Nakon sprovedene dijagnostike i operativnog zbrinjavanja, pacijent je stabilnog opšteg stanja smešten na Odeljenje poluintenzivne nege Urgentnog centra, radi nastavka lečenja - rečeno nam je u PR službi UKC Vojvodine.

Bonus video: