Ne seća se da je ubio babu i dedu? EVO ŠTA JE REKAO UBICA IZ ZMAJEVA NAKON HAPŠENJA!


IZVOR: Republika - 14.07.2022 | 08:55


Danas se veštačke kamere sa mesta dvostrukog ubistva, na kojima je navodno zabeležen zločin Marka P. iz Zmajeva, kog sutra čeka saslušanje.

Foto: MUP Srbije
Ne seća se da je ubio babu i dedu? EVO ŠTA JE REKAO UBICA IZ ZMAJEVA NAKON HAPŠENJA!

Marko P. (29) iz mesta Zmajevo, uhapšen je u utorak uveče zbog sumnje da je sekirom ubio dedu po majci Dragana Manojlovića (74) i njegovu sestru od ujaka Zoru Dakić (83), a lisice na ruke stavljene su mu u šumi na Vršačkom bregu u Vršcu.

Tom prilikom, kako prenosi Infomer, on je rekao da se ne seća šta se desilo.

- Ne sećam se tog dana. Zaista ne mogu da se setim šta je bilo - rekao je navodno novosadskim inspektorima osumnjičeni mladić.

Nakon što se dao u bekstvo, u autu koji je ukrao nakon što je počinio dvostruko ubistvo, Marko P. se dugo krio, sve dok policija nije uočila automobil, a potom i njega, koji se nalazio unutar vozila.

Proveravajući vozilo, policajci su utvrdili da se radi o autu koji je ukraden u Zmajevu, tražili su dokumenta od Marka koji je bio u automobilu, ali on je rekao da ih nema, kao i da je iz Vršca.

Potom im je priznao ko je.

Policija je od 6. jula, kada je u kući u Ulici Radoja Domanovića 20 u Zmajevu, otkriven stravičan zločin, tragala za osumnjičenim mladićem i ukradenim kolima. Na Vršačkom bregu, u šumi, gde se, kako se veruje, krio prethodnih dana, najpre je uočen automobil, a onda i on u njemu. Prilikom hapšenja nije pružao otpor i mirno je dozvolio policajcima da mu stave lisice na ruke, posle čega je sproveden u Policijsku upravu u Novom Sadu.

Foto: ST/N. Mutić

Umrlica ubijenog Dragana na vratima njegovog doma

Prema izvorima iz istrage, čitav zločin zabeležile su kamere unutar kuće, koje se trenutno veštače.

- Danas se očekuje veštačenje nadzornih kamera o kojima se danima pisalo da postoje. Marko bi sutra trebalo da bude saslušan kod tužioca, tek nakon toga ćemo znati za šta se tereti - rekao je njegov advokat Goran Karadarević.

Podsetimo, osumnjičeni za dvostruko ubistvo dvadesetdevetogodišnji Marko P. iz Zmajeva uhapšen je pre dva dana na Vršačkom bregu kod Vršca.

BONUS VIDEO: