PRIZNAO ZLOSTAVLJANJE! Pedofil iz Gornjeg Milanovca se IŽIVLJAVAO nad maloletnicom, majka uzimala NOVAC za "uslugu"?!


IZVOR: Republika - 25.06.2022 | 14:57


Pedofil iz Gornjeg Milanovca priznao zlostavljanje, majci devojčice davao novac za seks sa ćerkicom

Foto: Shutterstock
PRIZNAO ZLOSTAVLJANJE! Pedofil iz Gornjeg Milanovca se IŽIVLJAVAO nad maloletnicom, majka uzimala NOVAC za "uslugu"?!

Radoslav K. (58) koji je u petak uhapšen pod sumnjom da je seksualno zlostavljao devojčicu staru 13 godina pred tužiocem Višeg javnog tužilaštva u Čačku je priznao zločin nad detetom, potvrdili su u ovoj instituciji, piše Informer.

Kako se nezvanično saznaje, majka je od njega uzimala novac, a on se zauzvrat nad detetom seksualno iživljavao pune dve godine.  

U svom radnom okruženju je poznat kao sitan kradljivac, međutim, niko nije slutio da u sebi gaji izopačenost i seksualnu sklonost ka deci. U JKO Gornji Milanovac gde je dugo godina radio, kažu da je disciplinski i prekršajno odgovarao za nekoliko krađa, ali za pedofiliju niko ne zna.

Foto: Shutterstock

Silovanje/Ilustracija

- Šokiran sam, zgrožen i osuđujem takvo ponašanje! R.K. već dugo godina radi u JKP Gornji Milanovac i nama u preduzeću nije stigao nikakav dopis ili saznanje da se protiv njega vodi bilo kakav postupak ili predistražne radnje - kaže Ivan Lazić, direktor JKP Gornji Milanovac. 

Seksualni zlostavljač je u ovom preduzeću zaposlen kao radnik na održavanju spomen-kompleksa "Brdo mira", gde je kosio zelene površine. Još u vreme kada se radila rekonstrukcija spomen kompleksa "Brdo mira" bio je optužen za krađu ivičnjaka, kao i za krađu nafte, za šta je kaznjavan, a štetu je morao da nadoknadi. 

Predatoru određeno zadržavanje do 30 dana

Podsećamo, Radoslav K. uhapšen je u petak u Gornjem Milanovcu pod sumnjom da je počinio krivično delo obljuba nad detetom, po Krivičnom zakoniku Član 180. Njemu je određeno zadržavanje do 30 dana.

Radoslav K. živi u Gornjem Milanovcu i nije formalno oženjen. Nezvanično istragom je utvrđeno da je sa zlostavljanim detetom seksualno opštio dve godine. Devojčica, žrtva pedofilije takođe živi u Gornjem Milanovcu i sa zlostavljačem nije u krvnom srodstvu. 

Foto: pixabay.com

Policija

Osumnjičeni je policiji poznat od ranije, budući da su ga već prijavljivali i hapsili za slične nedozvoljene radnje. 

Majka otežava istragu

- U ovakvim situacijama roditelji često, iz nekog interesa, pobijaju izjavu sopstvenog deteta čime vrše opstruciju istrage. Konkretno u ovom slučaju, bila je otežana komunikacija sa majkom devojčice. Budući da se radi o porodici teškog materijslnog stanja, majka je zbog "interesa" odobravala zlostavljanje devojčice.

Analize, veštačenja, nalazi laboratorija....sve to je potrebno da bismo bili sigurni da će završiti iza rešetaka - kaže naš izvor objašnjavajući zašto se čekalo šest meseci da zlostavljač bude uhapšen.  Za krivično delo seksualnog nasilja nad detetom koje se R.K. stavlja na teret, predviđena je zatvorska kazna u trajanju od tri do 12 godina.

BONUS VIDEO: