VESKO MILIĆ NA METI KAVČANA! Mafija spremala likvidaciju prvog čoveka beogradske policije - ŠOK PORUKE: "BILO BI DOBRO DA GA ODEREMO"


IZVOR: Republika - 25.05.2022 | 08:00


Pripadnici ozloglašenog kavačkog klana na čijem čelu je Radoje Zvicer planiralu su likvidaciju načelnika beogradske policije Veselina Milića.

Foto: Tanjug/D. GOLL
VESKO MILIĆ NA METI KAVČANA! Mafija spremala likvidaciju prvog čoveka beogradske policije - ŠOK PORUKE: "BILO BI DOBRO DA GA ODEREMO"

Ova šokantna saznanja proizilaze iz transkripata koji su razmenjivali Nikola Vušović s Vračara i D. J., zvani Giba, a iz kojih se jasno vidi da su nameravali da likvidiraju prvog čoveka beogradske policije.

Američki FBI i DEA presresli su šifrovane poruke između Vušovića i Gibe i dostavili ih policiji, pošto je na osnovu njih jasno da su pratili kretanje Milića i pripremali atentat.

- Vesko izlazi po klubovima. Samo nek se opusti - jedna je od poruka koji su svetske službe našle u privatnom razgovoru između Vušovića i Gibe.

Potom sledi odgovor: „Nacionalna klasa je. Stalno leti tamo.“

Foto: youtube.com/printscreen

 

Da su sve vreme bili za petama Miliću, pokazuje naredna poruka: „Vesko izlazi. Bilo bi dobro da ga oderemo.“

Nakon nekoliko minuta, poslata je još jedna poruka koja svedoči o tome da je pored Milića na meti kriminalaca bila i još jedna njemu bliska osoba.

- Da, da. Oni zajedno izlaze. Kako bi bilo dobro da i njega oderemo - piše u toj poruci, objavio je Alo.

Prema navodima, za pakleni plan likvidacije šefa beogradske policije zeleno svetlo dao je vođa klana Radoje Zvicer.

- Hiljade šifrovanih poruka razmenili su tokom organizacije zločina. U tim prepiskama se vidi da su glavnu ulogu igrali Vušović i D. J., dok im je Zvicer dao zeleno svetlo i navodno im rekao da slobodno mogu da sprovedu plan u delo - navodi Alo.