VOZAČ ZORANA BABIĆA SE SAM JAVIO NA IZDRŽAVANJE KAZNE! Čeka ga četiri i po godine ROBIJE!


IZVOR: Republika - 24.05.2022 | 10:17


Dejan Stanojević, vozač Zorana Babića koji je bio vršilac dužnosti direktora Koridora Srbije, sam se javio na izdržavanje kazne, saznaju "Novosti".

Foto: youtube.com/Srbija Danas
VOZAČ ZORANA BABIĆA SE SAM JAVIO NA IZDRŽAVANJE KAZNE! Čeka ga četiri i po godine ROBIJE!

Podsetimo, Drugi Osnovni sud u Beogradu izdao je naredbu policiji za dovođenje Dejana Stanojevića (38), vozača Koridrora Srbije koji je osuđen na četiri i po godine robije zbog teške nesreće na naplatnoj rampi u Doljevcu, na izdržavanje zatvorske kazne u KPZ Požarevac. On se, kako smo naveli, sam predao u KPZ.

Stanojević je, podsetimo, pravosnažno osuđen zbog nesreće u kojoj je 31. januara 2019. godine poginula Stanika Gligorijević (52) iz Debelice kod Knjaževca, a pet osoba je teže i lakše povređeno, prenose Novosti.

Podsetimo, Stanojevića, vozača bivšeg direktora "Koridora Srbije" Zorana Babića,  Osnovni sud u Nišu prvo je osudio na tri godine i 10 meseci zatvora, a zatim je Apelacioni sud preinačio presudu i osudio ga na 4 i po godine zatvora.

Nesrećna Stanika je sa sestrom i zetom krenula stricu na sahranu. Stanika je sedela na zadnjem sedištu „opela“, u koji je udarila „škoda“ tadašnjeg direktora „Koridora“.

Od siline udarca „astra“ se zakucala u „pasat“ koji je izlazio sa naplatne rampe, a koji je vozio Stanoje S. U „opelu“ pored Stanike nalazili su se njena sestra Mirjana A. i zet Zvonko koji su teško povređeni ali van životne opasnosti, kao i Stanoje S.

BONUS VIDEO: